The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Σουόνσι εναντίον Τσέλσι

swansea-chelsea-11-09

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

αύριο, 6:00 μ.μ.

Liberty Stadium

Την Κυριακή, 11 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί μόνο ένας αγώνας στον τέταρτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, όπου η Σουόνσι εντός έδρας θα φιλοξενήσει τη Τσέλσι του Λονδίνου. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους “μπλε” ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, μόνο που οι «κύκνοι» ήταν πάντα εντός έδρας ομάδα και να πάρουν τη νίκη από την Ουαλία δεν είναι το πιο εύκολο εγχείρημα.

Δύο ήττες

Η Σουόνσι ξεκίνησε στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας με την εκτός έδρας νίκη επί της Μπέρνλι με σκορ 1:0. Μετά υπήρχε εντός έδρας ήττα από τη Χαλ Σίτι 0:2 και εκτός έδρας από την Λέστερ 1:2. Ως αποτέλεσμα, μετά από τρία παιχνίδια στο ενεργητικό των «κύκνων» είναι τρεις βαθμοί και 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Η Σουόνσι δεν είναι η πιο φιλόδοξη ομάδα της αγγλικής ελίτ, αλλά εντός έδρας τους οι «κύκνοι» μπορούν να δώσουν μάχη ακόμη και στο Γκραντ της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, όπως η Τσέλσι.

Μόνο νίκες

Με τη σειρά της η Τσέλσι έχει τρεις νίκες στους πρώτους τρεις αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Οι “μπλε” κατάφεραν να κερδίσουν τη Γουέστ Χαμ, Γουότφορντ και Μπέρνλι. Στο ματς με την Μπέρνλι όλα αποφασίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Azar στο ένατο λεπτό και ο Willian στο 41ο λεπτό έκανε το σκορ 2:0. Οι Λονδρέζοι πάνε σώμα σώμα με τους γίγαντες από τη Μάντσεστερ, αλλά πόσο ακόμα οι “μπλε” θα είναι σε θέση να κρατηθούν σε αυτό το τέμπο; Στο επερχόμενο παιχνίδι οι “μπλε” είναι ξεκάθαρο φαβορί, αλλά να πάρουν τους τρεις βαθμούς στην Ουαλία θα είναι τρομερά δύσκολο.

Πρόβλεψη

Για τη Σουόνσι είναι απαραίτητο στο εγγύς μέλλον να διορθώσει τη σημερινή κατάσταση στο τουρνουά, και θα το καταφέρει καλύτερα στα εντός έδρας ματς. Η Τσέλσι είναι δυνατός αντίπαλος, ο οποίος χρειάζεται σεβασμό, αλλά δεν πρέπει να τον φοβάται. Η ομάδα του Κόντε έχει ακόμα αρκετά προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο, τα οποία οι “αστυνομικοί” λύνουν εις βάρος του χαρακτήρα και καλής τύχης, αλλά όλη την ώρα δεν θα μπορούν να κερδίζουν, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε το λάθος της ομάδας του Λονδίνου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σουόνσι με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *