The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ρόμα εναντίον Σαμπντόρια

roma-sampdoria-11-09

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου, 4:00 μ.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης, Ρώμη

Στον τρίτο γύρο η Ρόμα φιλοξενεί εντός έδρας της τη Σαμπντόρια Γένοβας. Η γραμμή στοιχήματος φαίνεται σαφή: οι “λύκοι” είναι το φαβορί, αλλά η ομάδα από τη Γένοβα μετά τους πρώτους δύο γύρους της Σέριε A κέρδισε 100% των νικών, μήπως οι εταιρείες υπερβάλλουν λίγο με τέτοιες αποδόσεις;

Νίκη και ισοπαλία

Οι Ρωμαίοι άρχισαν την ιταλική σεζόν με την εντός έδρας νίκη επί της Ουντινέζε με σκορ 4:0. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, αλλά οι “λύκοι” έπαιξαν σε υψηλό επίπεδο μόλις το δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο η μάχη ήταν ίσια, αλλά μετά το πρώτο κιόλας γκολ η Ουντινέζε κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος. Μετά τη νίκη στις “ζέβρες” οι “λύκοι” πέταξαν στη Σαρδηνία για να επισκεφθούν την Κάλιαρι. Αυτή τη φορά έγινε ακριβώς το αντίθετο: στο πρώτο ημίχρονο η Ρόμα φαινόταν καλά, ο Perotti σκόραρε γκολ από το σημείο του πέναλτι, καθώς και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου με μια αποτελεσματική κίνηση διακρίθηκε ο Strootman, αλλά οι Σαρδίνιοι κατάφεραν όχι μόνο να σκοράρουν το γκολ του γοήτρου, αλλά και να ισοφαρίσουν.

Δύο νίκες

Η Σάμπα στον πρώτο γύρο ήταν ισχυρότερη της Έμπολι, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 1:0, ενώ στο δεύτερο γύρο οι Γενουάτες στο “Ferraris” νίκησαν τη Αταλάντα 2:1. Ως αποτέλεσμα η ομάδα του Giampaolo ήδη έχει στο ενεργητικό της έξι πόντους και είναι μπροστά στη βαθμολογία στη Σέριε A μαζί με τη Γένοβα και την Γιουβέντους.

Πρόβλεψη

Η Ρόμα είναι μια ισχυρή ομάδα, αλλά στερείται σημαντικά τη σταθερότητα, ενώ η Σαμπντόρια βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πλήρως ικανή να καταπολεμήσει μία από τις ισχυρότερες ομάδες στην Ιταλία, ακόμη και εκτός έδρας. Εκτός από τα προβλήματα με το λειτουργικό, οι «λύκοι» έχουν μια συναισθηματική κατάρρευση, αφού οι Ρωμαίοι δεν ήταν σε θέση να προκριθούν στο στάδιο των ομίλων του Champions League, χάνοντας στο σύνολο από την πορτογαλική ομάδα Πόρτο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σαμπντόριας με χάντικαπ +2 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *