The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Βραζιλία – Κολομβία στις 7/9/2016 στις 3:45 π.μ.

Brazil-Colombia-07.09

Το κεντρικό ματς του όγδοου γύρου του προκριματικού τουρνουά στη ζώνη της Νότιας Αμερικής θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των εθνικών ομάδων της Βραζιλίας και της Κολομβίας. Και οι δύο ομάδες περιμένουν να περάσουν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και διεξάγουν για αυτόν το λόγο έντονο αγώνα.

Μέχρι στιγμής μόνο στη πέμπτη θέση

Η εθνική Βραζιλίας μετά από επτά παιχνίδια στο Νοτιοαφρικάνικο προκριματικό γύρο για το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει στο ενεργητικό της 12 πόντους και κατατάσσεται στην πέμπτη θέση στην κατάταξη. Σε τελευταίες πέντε συναντήσεις οι Βραζιλιάνοι σημείωσαν δύο μεγάλες νίκες επί του Περού και του Ισημερινού, και τρεις ισοπαλίες: με την Αργεντινή, την Ουρουγουάη και την Παραγουάη. Την ίδια στιγμή εντός έδρας τους σημείωσαν δύο νίκες πάνω στη Βενεζουέλα και Περού, καθώς υπήρχε μια ισοπαλία με την Ουρουγουάη. Η εθνική Βραζιλίας έχει μόλις δύο μονάδες πλεονέκτημα μπροστά στον ηγέτη του προκριματικού γύρου, την εθνική Αργεντινής, που μπορούν να καλυφθούν με μια νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι.

Τρεις νίκες στη σειρά

Η εθνική Κολομβίας στα τελευταία τρία παιχνίδια στο Νοτιοαφρικάνικο προκριματικό μόνο κέρδιζε. Στην αρχή οι Κολομβιανοί εκτός έδρας νίκησαν τους Βολιβιανούς 3:2, μετά υπήρχαν εντός έδρας νίκες επί του Ισημερινού 3:1 και Βενεζουέλας 2:0. Μετά από αυτή τη νικηφόρα σειρά οι “καφετζίδες” σκόραραν 13 πόντους και μοιράζονται με την Ουρουγουάη και το Εκουαδόρ τις 2-4 θέσεις. Εκτός έδρας οι Κολομβιανοί νίκησαν τη Βολιβία, έπαιξαν ισοπαλία με τη Χιλή και έχασαν από την Ουρουγουάη.

Πρόβλεψη

Στο επερχόμενο παιχνίδι η εθνική Βραζιλίας υπάρχει αξιοσημείωτο φαβορί της συνάντησης, αλλά και η εθνική Κολομβίας δεν είναι η πιο αδύναμη ομάδα της Νότιας Αμερικής, η οποία και εκτός έδρας είναι σε θέση να κερδίσει πόντους. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι αυτή τη στιγμή είναι ομάδες περίπου του ίδιου επίπεδου, οπότε η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Κολομβίας με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *