The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Σουηδία – Ολλανδία στις 6/9/2016 στις 9:45 μ.μ.

Sweden-Netherlands-06.09

Πολύ ενδιαφέρων προκριματικός αγώνας για το Παγκόσμιο Κύπελλο στην ευρωπαϊκή ζώνη μεταξύ των εθνικών Σουηδίας και Ολλανδίας μας περιμένει την Τρίτη. Η εθνική Σουηδίας πήρε μέρος στην τελική φάση του Euro 2016, ενώ οι “πορτοκαλί” αποκλείστηκαν από το τουρνουά στη Γαλλία, από την άποψη του κίνητρου οι Ολλανδοί  έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά στην πλευρά των Σουηδών είναι ο παράγοντας της έδρας.

Σχεδόν χωρίς γκολ

Η εθνική Σουηδίας φαινόταν αδύναμη στην τελική φάση του Euro. Τον Zlatan Ibrahimovic, στην πραγματικότητα, έχουν κλείσει, και κανένας άλλος σε «Τρεις κορώνες» δε μπορεί να πάρει τον ρόλο του ηγέτη. Η μόνη αποτελεσματική ενέργεια των Σουηδών ήταν μόνο στον αγώνα κατά της εθνικής Ιρλανδίας, και αν δεν βοηθούσε ο αμυντικός των «πράσινων», το γκολ δεν θα υπήρχε. Εκτός από την ισοπαλία με τους Ιρλανδούς υπήρχαν ακόμη ελάχιστες ήττες από την Ιταλία και το Βέλγιο.

Η εθνική Ολλανδίας προετοιμαζόταν για το προκριματικό τουρνουά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, παίζοντας φιλικούς αγώνες. Οι “πορτοκαλί” κατάφεραν να κερδίσουν τους Βρετανούς, Πολωνούς και Αυστριακούς, έπαιξαν ισοπαλία με την εθνική Ιρλανδίας, αλλά εντός έδρας απροσδόκητα έχασαν από τους Έλληνες. Σε γενικές γραμμές, η ομάδα του Danny Blind φαίνεται καλά, αλλά διαταραχές σε αυτήν την ομάδα συμβαίνουν. Εν τω μεταξύ, είναι απαραίτητο να υπενθυμίσουμε ότι οι “πορτοκαλί” αποκλείστηκαν από το γαλλικό Euro, και αυτό ήταν ένα πραγματικό σοκ για τους ίδιους τους παίκτες και τους οπαδούς της εθνικής ομάδας, οπότε το κίνητρο των Ολλανδών βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, πάνε στη Σουηδία για τους βαθμούς. Πρόβλεψη Οι Σουηδοί περνάνε δύσκολες στιγμές τώρα, αν δεν υπήρχε ο Ζλάταν, τότε αυτή η ομάδα θα μπορούσε να ονομαστεί μέτρια. Με τη σειρά τους οι “πορτοκαλί” έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο και είναι πεινασμένοι για νίκες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Ολλανδίας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *