The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Λευκορωσία – Γαλλία στις 6/9/2016 στις 9:45 μ.μ.

Belarus-France-06.09

Η εθνική Γαλλίας ξεκινά το προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Λευκορωσία με τον αγώνα με την εθνική ομάδα της χώρας. Οι εταιρείες στοιχημάτων σχεδόν δεν έχουν αμφιβολίες ότι οι «βάτραχοι» θα είναι οι νικητές αυτής της αντιπαράθεσης, δίνοντας στους παίκτες του Didier Deschamps απόδοση κοντά 1,4.

Ταυτόχρονα, πρέπει να πούμε ότι η εθνική Λευκορωσίας ξέρει πώς να εκπλήξει. Τουλάχιστον στους δύο τελευταίους φιλικούς αγώνες η ενδεκάδα του Oleksandr Khatskevich απροσδόκητα έχει επιτευχθεί εκτός έδρας νίκες επί της Ιρλανδίας και της Νορβηγίας. Πριν από αυτό ήταν η ήττα από τη Βόρεια Ιρλανδία 0:3 και δύο ισοπαλίες με τους Αρμένιους και τους Μαυροβούνιους 0:0. Στο προκριματικό τουρνουά για το Euro 2016 η εθνική Λευκορωσίας κατάφερε να πάρει την τέταρτη θέση στον όμιλο C, έχοντας σημειώσει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Ισχυροί Γάλλοι

Η εθνική Γαλλίας, αφού έχει χάσει στο Παρίσι το τελικό του Euro 2016, έχει αποκτήσει πιο πολύ κακία. Όλη τη δύναμη των επιθέσεων της ομάδας του Deschamps πριν από λίγες ημέρες γνώρισε η εθνική Ιταλίας, η οποία δεν μπορεί να ονομαστεί αδύναμη. Οι “μακαρονάδες” εντός έδρας της στο Μπάρι έχασαν από τους «βάτραχους» με σκορ 1:3. Το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης έδειξε, ότι οι Γάλλοι νιώθουν απόλυτα φυσιολογικά έξω από την έδρα τους και θα έρθουν στην Ανατολική Ευρώπη για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Πρόβλεψη

Κάθε ομάδα θέλει να ξεκινήσει στο νέο προκριματικό γύρο με τη νίκη, και η εθνική Γαλλίας δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο Deschamps έκανε μια πολύ αξιοπρεπή ομάδα, η οποία έχει την πολυτέλεια να ανταγωνιστεί στα γήπεδα της Ρωσίας για τον τίτλο της ισχυρότερης στον πλανήτη, αλλά για αυτό θα πρέπει πρώτα να περάσει τα προκριματικά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Γαλλίας με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *