The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Σλοβακία – Αγγλία στις 4/9/2016 στις 7:00 μ.μ.

Slovakia-England-04.09

Ο κεντρικός αγώνας της πρώτης αγωνιστικής ημέρας των Ευρωπαϊκών προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ των εθνικών Σλοβακίας και Αγγλίας. Και οι δύο αυτές ομάδες συμμετείχανε στο τελευταίο Euro 2016 στη Γαλλία. Την ίδια στιγμή όσο οι Σλοβάκοι, τόσο και οι Βρετανοί έχουν ολοκληρώσει την πορεία τους στο τουρνουά στους «16», επιπλέον, οι εθνικές αυτές έπαιξαν μεταξύ τους, και ο αγώνας έληξε με ισοπαλία 0:0. Αυτές οι στατιστικές δείχνουν ότι οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι ομάδες περίπου του ίδιου επιπέδου, αλλά για τους Σλάβους θα παίξει ο παράγοντας της έδρας τους. Αλλά παρ’ όλα αυτά οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους Άγγλους φαβορί στο επερχόμενο παιχνίδι.

Δεν πρέπει να χάσουν

Οι Σλοβάκοι δεν πραγματοποίησαν πριν από την έναρξη του προκριματικού τουρνουά το φιλικό αγώνα, φαίνεται το επιτελείο προπονητών πιστεύει ότι δεν είναι απαραίτητο. Βασικά, είναι κατανοητό, αφού η σύνθεση και οι σχέσεις εντός ομάδας των Σλοβάκων είναι αρκετά ευνόητες, και η διαδικασία της προπόνησης θα πρέπει να είναι αρκετή για την ολοκληρωμένη προετοιμασία για το παιχνίδι.

Με τον ίδιο τρόπο

Εάν η εθνική Σλοβακίας σχεδόν δε έχει κάνει καμία αλλαγή, οι Βρετανοί έχουν αλλάξει τον προπονητή, ο οποίος έγινε ο Σαμ Αλαρντάις. Αυτός ο τεχνικός έχει τεράστια εμπειρία, αλλά σε επίπεδο των συλλόγων, και όχι τους πιο ισχυρούς. Το ιστορικό του έχει τη Μπόλτον, Νιούκαστλ, Μπλάκμπερν, Γουέστ Χαμ, Σάδερλαντ, τρόπαια και επιτυχίες δεν έχει, έτσι υπάρχουν αμφιβολίες για το αν καταφέρει αυτός ο τεχνικός να φέρει τα “λιοντάρια” στην επιτυχία.

Πρόβλεψη

Οι μελλοντικοί αντίπαλοι έπαιξαν στο Euro ισοπαλία 0:0, αλλά τώρα στην πλευρά των Σλοβάκων, οι οποίοι δεν έχουν πρόβλημα στο να παίζουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, θα είναι ο παράγοντας της έδρας και οι οπαδοί τους, σίγουρα αυτό θα βοηθήσει την ενδεκάδα του Ward Kozak. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Σλοβακίας με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *