The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ιταλία – Γαλλία στις 1/9/2016 στις 10:00 μ.μ.

Italy-France-01.09

Την Πέμπτη, 1η Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν πολλά φιλικά παιχνίδια, και ένα από αυτά θα είναι η αναμέτρηση των εθνικών Ιταλίας και Γαλλίας. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν στο πρόσφατο Euro και οι δύο είχαν καλή απόδοση σε αυτό. Οι Ιταλοί έφθασαν στους προημιτελικούς, όπου στα πέναλτι έχασαν από τους Γερμανούς, τωρινούς παγκόσμιους πρωταθλητές, ενώ οι Γάλλοι κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό, αλλά στον αποφασιστικό αγώνα έχασαν από τους Πορτογάλους.

Καινούριος προπονητής

Ο καινούριος προπονητής της «Squadra Azzurra» είναι ο 68χρονος Giampiero Ventura, ο οποίος πριν είχε εργαστεί αποκλειστικά στους συλλόγους, και η τελευταία θέση εργασίας του ήταν Τορίνο. Ο προπονητής δεν είναι κακός, αλλά χωρίς τρόπαια, έτσι ώστε το μέλλον της ιταλικής ομάδας φαίνεται λίγο τρομακτικό. Εκτός από τον προπονητή, η σύνθεση της «Squadra» δεν έχει αλλάξει πολύ. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι στους φιλικούς η Ιταλία σπάνια παίζει το “υψος”.

Με τον Ντεσάμπ

Στο τιμόνι της εθνικής Γαλλίας έμεινε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο οποίος δεν μπόρεσε να κερδίσει με την ομάδα του το σπιτικό Euro, και τώρα θα προσπαθήσει να φέρει το «τρικολόρ» στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, που θα πραγματοποιηθεί στη Ρωσία. Η σύνθεση της Γαλλίας είναι πολύ αξιοπρεπής, και εκτός έδρας οι “βάτραχοι” ξέρουν να παίξουν. Από τους τρεις τελευταίους εκτός έδρας φιλικούς αγώνες η εθνική Γαλλίας κέρδισε στα δύο.

Πρόβλεψη

Ο Ventura θα χρειαστεί χρόνο για να συνηθίσει στην ιταλική εθνική ομάδα, και είναι απίθανο αυτός ο τεχνικός να μπορέσει να δώσει γρήγορα αποτελέσματα. Ενώ η εθνική Γαλλίας του Ντεσάμπ είναι μια χαρά, υπάρχει υψηλή συνεννόηση μέσα στην ομάδα, η οποία γνωρίζει τις απαιτήσεις του τεχνικού της, έτσι ώστε ο παράγοντας της έδρας δεν πρέπει να εμποδίζει τους ασημένιους πρωταθλητές της Ευρώπης στο επερχόμενο παιχνίδι τουλάχιστον να μην χάσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Γαλλία δε θα χάσει με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *