The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ολλανδία – Ελλάδα στις 1/9/2016 στις 9:45 μ.μ.

Netherlands-Greece-01.09

Ένας από τους φιλικούς αγώνες της Πέμπτης θα είναι ο αγώνας μεταξύ των εθνικών ομάδων Ολλανδίας και Ελλάδας, δύο αποτυχόντων του προκριματικού γύρου του Euro 2016. Οι προπονητές και οι παίκτες των μελλοντικών αντιπάλων ελπίζουν ότι στον επόμενο γύρο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 θα καταφέρουν να παίξουν καλύτερα και ετοιμάζονται για αυτό με τη μεγαλύτερη δυνατή υπευθυνότητα.

Μόνο φιλικοί αγώνες

Τον τελευταίο καιρό η εθνική Ολλανδίας έπαιζε μόνο φιλικούς αγώνες, και πρέπει να πω ότι έπαιζαν οι “πορτοκαλί” αρκετά καλά. Η μοναδική ήττα συνέβη από τους μελλοντικούς ασημένιους πρωταθλητές Ευρώπης τους Γάλλους με σκορ 2:3, επίσης καταγράφηκαν τρεις νίκες πάνω από στην Αγγλία, την Πολωνία και την Αυστρία, καθώς και μια ισοπαλία με την Ιρλανδία. Η αναμέτρηση με την εθνική Ελλάδας είναι η τελευταία πρόβα πριν από την έναρξη των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο εναντίον της Σουηδίας, οπότε από τους Ολλανδούς μπορούμε να περιμένουμε τη μέγιστη ενεργοποίηση.

Προετοιμασία για το Γιβραλτάρ

Οι Έλληνες έχουν αποτύχει εντελώς στα προκριματικά για το Euro, και όπως και οι Ολλανδοί έπαιξαν πολλούς φιλικούς αγώνες πρόσφατα. Με τους Τούρκους ήταν μια ισοπαλία, τους Αυστραλούς και τους Μαυροβούνιους οι εκπροσώπους της Ελλάδας νίκησαν, ενώ από τους ίδιους τους Αυστραλούς και Ισλανδούς έχασαν. Την ίδια στιγμή από τους πέντε τελευταίους επίσημους αγώνες εκτός έδρας οι Έλληνες έχουν χάσει δύο φορές και τρεις φορές έπαιξαν ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Η εθνική Ολλανδίας μετά από αποτυχημένα προκριματικά για το Euro 2016 σε κάθε φιλικό αγώνα παίζε όπως στο επίσημο, και σίγουρα το επερχόμενο παιχνίδι εναντίον Ελλάδας δεν θα αποτελεί εξαίρεση. Επίσης η σύνθεση των “πορτοκαλί” είναι πολύ ισχυρότερη, και ο παράγοντας της έδρας θα είναι στο πλευρό των παικτών του Danny Blind. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Ολλανδίας με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *