The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Γερμανία – Φινλανδία στις 31/8/2016 στις 9:45 μ.μ.

Germany-Finland-31.08

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το προκριματικό τουρνουά του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2018 η εθνική Γερμανίας στο «Borussia-Park» θα φιλοξενήσει την εθνική Φινλανδίας. Οι εταιρείες στοιχημάτων σχεδόν δεν αμφιβάλλουν στη νίκη των μελλοντικών γηπεδούχων, αν και η Μπουντεσλίγκα μόλις ξεκίνησε και όχι όλα τα αστέρια της bundestim είχαν προλάβει εν τω μεταξύ να πάρουν την απαιτούμενη φόρμα.

Φανερά ισχυρότεροι

Μπορεί οι Γερμανοί δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν τη φόρμα, αλλά παρ’ όλα αυτά δύο γύρους στην Μπουντεσλίγκα ήδη έχουν παίξει, πράγμα που σημαίνει ότι μια συγκεκριμένη πρακτική ήδη υπάρχει, καθώς δεν μπορούμε να ξεχνάμε τους αγώνες του Κυπέλλου Γερμανίας και των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Επίσης ένας σημαντικός παράγοντας είναι ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Μενχενγκλάντμπαχ, όπου το γήπεδο ξέρει να υποστηρίξει όχι μόνο την ομάδα του, αλλά και την εθνική του. Στο τιμόνι της bundestim έμεινε ο Joachim Loew, οπότε δεν προβλέπονται διαταραχές στη σύνθεση της εθνικής.

Ενώ η εθνική Φινλανδίας μπορεί να έρθει στη Γερμανία για να παίξει για διασκέδαση, αφού από τη “Suomi” κανείς δεν περιμένει θαύμα, όλοι καταλαβαίνουν ότι οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι ομάδες εντελώς διαφορετικού επιπέδου, και ως εκ τούτου κανείς δεν θα επικρίνει πολύ τους παίκτες του Hans Bakke για μια πιθανή σημαντική ήττα. Το κύριο πράγμα να μη χάσουν χοντρά. Ταυτόχρονα, οι Φινλανδοί έπαιξαν τέσσερις τελευταίους εκτός έδρας φιλικούς αγώνες με τα εξής αποτελέσματα: τρεις ήττες και μια ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Ξεκινάει η προετοιμασία για το νέο προκριματικό γύρο, πράγμα που σημαίνει ότι σε κάθε μία από τις ομάδες θα υπάρχουν καινούρια πρόσωπα, τα οποία μπορεί σύντομα να γίνουν τα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Η Γερμανία δεν αποτελεί εξαίρεση, η ομάδα έχει ένα τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό, και ο Joachim Low είναι καλός τεχνικός, που βάζει και τους νέους να παίξουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γερμανίας με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *