The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ

ManchesterCity-WestHam-28.08

28 Αυγ – Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, 6:00 μ.μ.

Την Κυριακή στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα παιχτούν δύο παιχνίδια, ένα εκ των οποίων θα είναι η συνάντηση της Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Γουέστ Χαμ. Οι μέλλον αντίπαλοι έχουν προλάβει να παίξουν όχι μόνο στα δύο παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και σε μερικά παιχνίδια στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Η Μάντσεστερ Σίτι πολύ επιτυχημένα και δίκαια έφτασε στη φάση των ομίλων του Champions League, ενώ οι Λονδρέζοι δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν την πρωταθλήτρια της Ρουμανίας της περασμένης σεζόν, τη ομάδα Άστρα και αποκλείστηκαν από το Γιουρόπα Λιγκ μόλις ένα βήμα πριν την φάση των ομίλων.

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε τη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ με δύο νίκες στη σειρά. Στην αρχή οι «αετοί» με κάποια δυσκολία νίκησαν εντός έδρας τους τη Σάντερλαντ με σκορ 2:1, και στο δεύτερο γύρο η ομάδας του Guardiola εκτός έδρας νίκησε τη Στόουκ Σίτι με σκορ 4:1. Το μόνο πράγμα που ανησυχεί σε αυτά τα παιχνίδια τον προπονητή και πολλούς οπαδούς αυτής της ομάδας είναι δεχόμενα γκολ.

Αποκλεισμός από το Γιουρόπα Λιγκ από την Άστρα μάλλον δεν μπορεί να ονομάζεται ντροπή, η ομάδα από τη Ρουμανία δεν είναι η πιο αδύναμη στη χώρα της, αλλά είναι τουλάχιστον η αίσθηση, η οποία επιβεβαιώνει τη θέση ότι η αξία των παικτών στις αγγλικές ομάδες είναι απίστευτα διογκωμένη. Αλλά επίσης αξίζει να αναφέρουμε το γεγονός ότι οι Λονδρέζοι έχουν μεγάλα προβλήματα στελέχωσης. Στον αγώνα κατά της ΜΣ δεν θα παίξουν Payet, Saho, Feghouli, Lanzini, Carroll, Cresswell, Aya.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε καλή φόρμα, ενώ η Γουέστ Χαμ έχει σαφής έλλειψη προσωπικού, επιπλέον οι «αετοί» παίζουν άριστα εντός έδρας τους, και έχουν ήδη μπει στο κυνήγι του τίτλου με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, οπότε η απώλεια των βαθμών από το «μπλε φεγγάρι» είναι εξαιρετικά ανεπιθύμητη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *