The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Βραζιλία – Περού στις 13/06/2016, 03:30 π.μ.

Brazil-Peru-13.06

Στις 13 Ιουνίου του 2016 στον τρίτο γύρο του Copa America στο Φόξμπορο στο γήπεδο «Gillette Stadium» θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας μεταξύ των εθνικών Βραζιλίας και Περού.

Η ομάδα της Βραζιλίας ξεκίνησε πολύ αδύναμα στην τελική φάση του τουρνουά, έχοντας παίξει στον πρώτο γύρο ισοπαλία με τον Ισημερινό 0:0. Ωστόσο, ήδη στο δεύτερο γύρο στην τρίχα νίκησε τη σεμνή εθνική της Αϊτής με σκορ 7:1. Έτσι οι παίκτες του Ντούνγκα μετά από δύο γύρους βρέθηκα πρώτοι στη βαθμολογία του ομίλου Β, έχοντας στο περιουσιακό τους 4 πόντους. Προκειμένου να εξασφαλίσει πρόκριση στον επόμενο γύρο, η Βραζιλία χρειάζεται μόνο νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι.

Όσο για την εθνική του Περού, η ομάδα δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση. Κατ’ αρχάς οι Περουβιανοί ξεκίνησαν το τουρνουά με ελάχιστη νίκη επί της εθνικής Αϊτής 0:1, αλλά ήδη στην επόμενη, δεύτερη, φάση, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το πλεονέκτημα των δύο γκολ επί της εθνικής του Εκουαδόρ, το τελικό σφύριγμα κατέγραψε ισοπαλία 2:2. Το αποτέλεσμα αυτό επέτρεψε στο Περού να σημειώσει 4 πόντους και να πάρει τη δεύτερη θέση, αλλά η πιθανή ήττα από τους Βραζιλιάνους στο επερχόμενο παιχνίδι θα μπορούσε να τους στοιχίσει υποβιβασμό από το τουρνουά, αφού η αποχή από το Εκουαδόρ είναι μόνο δύο πόντοι, και όλα έρχονται κάτω στο γεγονός ότι το Εκουαδόρ θα προσθέσει στον κουμπαρά του τρείς μονάδες μετά τον αγώνα εναντίον της Αϊτής.

Και οι δύο ομάδες είναι ηγέτες του ομίλου Β, ωστόσο η εθνική του Περού είναι σαφώς κατώτερη από την αστρική σύνθεση της πενταπλής πρωταθλήτριας. Η εθνική Περού στις προσωπικές συναντήσεις στην ιστορία της μόνο δύο φορές πετύχαινε θετικό αποτέλεσμα, και αυτό συνέβη ακόμα το 1953 και 1975. Δε θα στηριχτούν στην τύχη οι Περουβιανοί, αφού η νίκη του Ισημερινού πάνω στους Αϊτινούς είναι σχεδόν τελειωμένη υπόθεση, γι’ αυτό στο επερχόμενο παιχνίδι πρέπει να δώσουν το καλύτερο τον εαυτό τους. Παρ’ όλα αυτά, η ύπαρξη υψηλού επιπέδου παικτών πιθανώς θα φέρει σίγουρη νίκη στους Βραζιλιάνους με διαφορά δύο γκολ. Πρόβλεψη για τον αγώνα: χάντικαπ 1 (-1).

Πρόβλεψη: χάντικαπ 1 (-1) με απόδοση 1,75 στην εταιρεία Winlinebet


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *