The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Νάπολι – Μίλαν

Napoli-Milan-27.08

27 Αυγ – Σέριε Α΄ Ιταλίας

9:45 μ.μ.

Εκτός από τον αγώνα μεταξύ της Λάτσιο και Γιουβέντους το Σάββατο στο δεύτερο γύρο της Σέριε Α΄ Ιταλίας θα παιχτεί ένας ακόμη αγώνα. Η Νάπολι στο “Σαν Πάολο” της θα φιλοξενεί τη Μίλαν του Vincenzo Montella. Τους Ναπολιτάνοι άφησε ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας Gonzalo Higuain, που είναι μοναδική απώλεια για τους “νότιους”, αλλά και στη Μίλαν δεν είναι όλα ομαλά, αυτήν η ομάδα είχε επόμενη αναρρύθμιση, η οποία μπορεί να μη τελειώσει με επιτυχία.

Η Νάπολι δεν κατάφερε να ξεκινήσει τη νέα σεζόν με μια νίκη, παρότι ο αντίπαλος των νότιων ήταν ένας αρχάριος του ελίτ πρωταθλήματος, η Πεσκάρα. Τα “δελφίνια” στο πρώτο ημίχρονο κιόλας σκόραραν δύο γκολ στην εστία του Ρήνου, και φαινόταν ότι θα μπορούσε να συμβεί αίσθηση. Αλλά στη σύνθεση της Νάπολι έμειναν σκόρερ, ο Βέλγος Dries Mertens σηκώθηκε για την ομάδα του και στο 60ο και 63ο λεπτό έχει αποκαταστήσει το status quo.

Με τη σειρά της η Μίλαν στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος Ιταλίας της σεζόν 2016-17 εντός έδρα της φιλοξένησε τη Τορίνο, η οποία εκτός εποχής έχει αλλάξει πολύ σε σύνθεση. Σε εκείνο το παιχνίδι διακρίθηκε ο Bakka, που τελικά πέτυχε χατ-τρικ. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το παιχνίδι της Μίλαν στην άμυνα προκαλεί πολλά ερωτήματα, αφού καθόλου ισχυρότερη γραμμή της επίθεσης στο πρωτάθλημα των “ταύρων” κατάφερε να σκοράρει δύο φορές στου «ερυθρό-μαύρους».

Πρόβλεψη

Για την Νάπολι το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι το πρώτο εντός έδρας στη σεζόν, το οποίο σημαίνει ότι τα συναισθήματα θα είναι αρκετά. Επιπλέον, όσο οι Ναπολιτάνοι τόσο και οι παίκτες του Μιλάνου δεν έχουν την καλύτερη άμυνα, αλλά έχουν δυνατούς εκτελεστές στην πρώτη γραμμή, οι οποίοι, σύμφωνα με τους πρώτους αγώνες, βρίσκονται σε άριστη φόρμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: over 2.5 με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *