The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Λάτσιο – Γιουβέντους στις 27/8/2016 στις 7:00 μ.μ.

Lazio-Juventus-27.08

Το Σάββατο στην ιταλική Serie A θα παιχτούν δύο παιχνίδια, ένα από τα οποία μπορεί με ασφάλεια να ονομαστεί ο αγώνας της περιοδείας. Λάτσιο της Ρώμης, πολύ εντός έδρας ομάδα, στο “Ολύμπικο” θα φιλοξενήσει τη νυν πρωταθλήτρια Ιταλίας τη Γιουβέντους Τορίνο. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία της σχέσης, η οποία είναι αλήθεια τον τελευταίο καιρό έγινε αρκετά μονόπλευρη, γιατί η Γιουβέντους έχει ξεχάσει πότε έχανε από τους “αετούς”.

Εν τω μεταξύ η Λάτσιο στην τρέχουσα Serie A ξεκίνησε με μια ισχυρή εκτός έδρας νίκη επί της Αταλάντας. Ήδη στο πρώτο ημίχρονο ο Ιμόμπιλε, Hudt και Lombardi διακρίθηκαν με γκολ στην εστία της Σπορτέλλο, και φαινόταν ότι η νίκη είναι στην τσέπη των Ρωμαίων. Αλλά οι παίκτες από το Μπέργκαμο έχουν συνέλθει και ο Kessi στο 63ο και 67ο λεπτό μείωσε τη διαφορά στο ελάχιστο. Στο τέλος της συνάντησης ο Cataldi και ο Πετάνια και πάλι ανταλλάξανε γκολ. Τελικά, η Λάτσιο κέρδισε 4:3.

Με τη σειρά της η Γιουβέντους από το Τορίνο κατάφερε την πρώτη κιόλας αγωνιστική ημέρα να πάρει τους τρεις βαθμούς στην κατάταξη. Το θύμα των “ζέβρων” ήταν η Φιορεντίνα, η οποία παρεμπιπτόντως φαινόταν πολύ αξιοπρεπές στο «Juventus Stadium». Στη Γιούβε διακρίθηκαν ο Khedira και Higuain, ο οποίος είχε ήδη αρχίσει να ξεπληρώνει την επένδυση 90 εκατομμυρίων των νέων του εργοδοτών.

Πρόβλεψη

Η σημερινή Γιουβέντους είναι μηχανή για να επιτυγχάνει τα αποτελέσματα, για τις “ζέβρες” ο παράγοντας της έδρας και της κατάσταση του αντιπάλου δεν παίζουν μεγάλο ρόλο, η ομάδα του Massimo Allegri ταξιδεύει στη Ρώμη αποκλειστικά για να κερδίσει. Επιπλέον, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Λάτσιο είναι πολύ βολικός αντίπαλός για τη  Γιούβε. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *