The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ολυμπιακός – Αρούκα

Olympiakos-Arouca-25.08 (1)

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Πρώτος γύρος των πλέι-οφ, Παιχνίδι 2

25/8/2016, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Καραϊσκάκη

Ο αποτυχόντας του προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ της τρέχουσας σεζόν, η ομάδα του Ολυμπιακού, εντός έδρας της στον επαναληπτικό γύρο των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ θα παίξει με την πορτογαλική Αρούκα. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των αντιπάλων, ο οποίος έλαβε χώρα στην αρένα της Αρούκας, τελείωσε με την νίκη των Ελλήνων με αποτέλεσμα 1:0. Τώρα ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Το πρωτάθλημα Ελλάδας έχει μόλις αρχίσει, αλλά ο αγώνας του Ολυμπιακού, λόγου συμμετοχής της ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, αναβλήθηκε επ’ αόριστον, γι’ αυτό οι Πειραιώτες έκαναν την προετοιμασία για τους αγώνες με την Αρούκα δια μέσου των προηγούμενων αγώνων της UEFA, καθώς και μέσω φιλικών αγώνων. Τον τελευταίο φιλικό ο Ολυμπιακός έπαιξε στις 7 Αυγούστου στην Τουρκία με τη Μπεσίκτας. Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού είναι νίκη των Τούρκων με σκορ 1:0. Στο Τσάμπιονς Λιγκ αυτής της σεζόν ο Ολυμπιακός έκανε κακιά εμφάνιση, έχοντας αποκλειστεί από την ισραηλινή ομάδα Χάποελ Μπερ Σεβά.

Η πορτογαλική Liga Sagres έχει ήδη ξεκινήσει, έχουν παιχτεί δύο γύρους. Στην πρώτη αγωνιστική μέρα η Αρούκα έχασε εκτός έδρας από την Μποαβίστα με το σκορ 0:2, στο δεύτερο γύρο νίκησε τη Nacional 2:0. Στο ενεργητικό της η ομάδα διαθέτει τρεις βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Πρόβλεψη

Οι μελλοντικοί αντίπαλοι κατά την έναρξη της σεζόν 2016-17 δεν διαφέρουν με υψηλή παραγωγικότητα, ενώ οι επίσημοι αγώνες με συμμετοχή του Ολυμπιακού και Αρούκας στις περισσότερες περιπτώσεις καταλήγουν στο “πάτο” των εταιρειών στοιχημάτων. Είναι πολύ πιθανό ότι ο επερχόμενος αγώνας θα είναι ένας από τη λίστα, Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3.0 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *