The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Γουέστ Χαμ – Άστρα στις 25/8/2016

WestHam-Astra-25.08

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ

Πέμπτη, 25 Αυγούστου, 9:45 μ.μ.

Στην αντιπαράθεση της αγγλικής Γουέστ Χαμ και της Άστρας Ρουμανίας από την πόλη Giurgiu διατηρήθηκε ίντριγκα. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των αντιπάλων, ο οποίος έλαβε χώρα στην έδρας της Ρουμανίας, έληξε με ισοπαλία 1:1. Ακόμη και παρά το γεγονός ότι οι πιθανότητες των «σφυριών» φαίνονται πολύ καλύτερες, να μην υποτιμάμε την πρωταθλήτρια της Ρουμανίας.

Δύο γύρους στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας

Το Γιουρόπα Λιγκ για τις αγγλικές ομάδες σε σχέση με την Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας είναι στη δεύτερη θέση. Στο πρωτάθλημα της Αγγλίας της φετινής σεζόν η Γουέστ Χαμ έχει παίξει δύο παιχνίδια, έχασε εκτός έδρας από την Τσέλσι και εκτός έδρας νίκησε την Μπόρνμουθ με σκορ 1:0. Ως αποτέλεσμα τα «σφυριά» στο ενεργητικό τους έχουν τρεις βαθμούς και έτσι η ομάδα του Μπίλιτς μοιράζεται με τη Μπέρνλι, West Brom, Λίβερπουλ, Σουόνσι τις 8-12 θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η Άστρα, πρωταθλήτρια της Ρουμανίας της περασμένης σεζόν, τη φετινή σεζόν φαίνεται να έχει σοβαρά προβλήματα με τα αποτελέσματα. Στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ οι Ρουμάνοι αποκλείστηκαν από την Κοπεγχάγη, παίζοντας εντός έδρας τους ισοπαλία 1:1 και χάνοντας εκτός έδρας 0:3. Στο εθνικό πρωτάθλημα η ομάδα από την πόλη της Giurgiu έπαιξε πέντε γύρους, όπου σημείωσε μόνο μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Τον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα η Άστρα έχασε με συντριπτικό σκορ 1:5 από την ομάδα CFR Cluj.

Πρόβλεψη

Η Γουέστ Χαμ έχει κάποια προβλήματα με τη σύνθεση, αλλά ακόμη και χωρίς μερικούς παίκτες από την κύρια σύνθεση τα «Σφυριά» απλά πρέπει να νικήσουν τους Ρουμάνους εντός έδρας τους. Δύσκολα να συγκριθεί η κατηγορία των μελλοντικών αντιπάλων, εκτός αυτού η Άστρα έχει ξεχάσει εντελώς πώς να παίξει εκτός έδρας, που αποδεικνύεται από τα πρόσφατα αποτελέσματα της ομάδας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γουέστ Χαμ με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *