The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Γκρασχόπερς – Φενέρμπαχτσε

Grasshoppers-Fenerbahce-25.08

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Πρώτος γύρος των πλέι-οφ, Παιχνίδι 2

Πέμπτη, 25 Αυγούστου, 8:00 μ.μ.

Letzigrund

Ο δεύτερος αγώνας του γύρου των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι η αναμέτρηση της ελβετικής Γκρασχόπερς και της τουρκικής Φενέρμπαχτσε. Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των αντιπάλων, το οποίο έλαβε χώρα στην Τουρκία, έληξε με σίγουρη νίκη των γηπεδούχων 3:0, τώρα οι Ελβετοί πρέπει να κάνουν το αδύνατο.

Έχουν περάσει οι δύο γύροι

Η Γκρασχόπερς, πριν προκριθεί στο γύρο των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, κατάφερε να περάσει την Ισλανδική ομάδα του Ρέικιαβικ και τον Απόλλωνα της Κύπρου από τη Λεμεσό. Στην αρχή με τους βόρειους οι «ακρίδες» έπαιξαν εκτός έδρας αποτελεσματική ισοπαλία 3:3, και στη συνέχεια, εντός έδρας τους, κέρδισαν 2:1. Με τον Απόλλωνα τα αποτελέσματα των Ελβετών έχουν συμπίπτει, αλλά στην αρχή ήταν η αναμέτρηση στην Ελβετία και στη συνέχεια στην Κύπρο. Από αυτά τα στατιστικά στοιχεία γίνεται σαφές ότι η ομάδα του Pierluigi Tami προτιμά το παιχνίδι εντός έδρας, οι “ακρίδες” θα προσπαθήσουν τουλάχιστον εντός έδρας τους να μην χάσουν την υπόληψή τους στην αναμέτρηση με τους Τούρκους.

Τα κίνητρα των Τούρκων είναι χαμηλότερα

Οι παίκτες της τουρκικής ομάδας Φενέρμπαχτσε στο επερχόμενο παιχνίδι δεν έχουν προφανή ανάγκη να παίξουν αποκλειστικά για να κερδίσουν, μια ισοπαλία ή ακόμα και μια ελάχιστη ήττα δεν θα είναι τραγωδία για αυτούς. Η τουρκική ομάδα ήρθε στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας χάσει στην αναμέτρηση με τη Μονακό στον τρίτο γύρο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Επιπλέον, στη τουρκική Σούπερ Λιγκ τα “καναρίνια” έχουν ήδη καταφέρει να παίξουν ένα γύρο, όπου ηττήθηκαν από την Κωνσταντινούπολη εκτός έδρας με σκορ 0:1.

Πρόβλεψη

Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι η Φενέρμπαχτσε και στον εκτός έδρας αγώνα θα κερδίζει την Γκρασχόπερς, αλλά δεν πρέπει να αποκλείουμε τη δυνατότητα αλλαγής στη σύνθεση της τουρκικής ομάδας, αφού ο στόχος της πρόκρισης στην φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου από αυτή την ομάδα έχει σχεδόν επιτευχτεί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γκρασχόπερς με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *