The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Στεάουα στις 24/8/2016 στις 9:45 μ.μ.

ManchesterCity-Steaua-24.08

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Πρώτος γύρος των πλέι-οφ, Παιχνίδι 2

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Στο ζευγάρι Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Στεάουα όλα είναι σαφές μετά από 0:5 στο Βουκουρέστι, αλλά οι ομάδες, παρά αυτό το σκορ, θα παίξουν το δεύτερο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αγγλία στο γήπεδο “Etihad”. Στη γραμμή στοιχήματος οι “αετοί” της Μάντσεστερ είναι ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, αλλά ο Guardiola θα χρησιμοποιήσει κατά πάσα πιθανότητα αλλαγές. Πότε ακόμα θα έχει την ευκαιρία στο Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχεί για το αποτέλεσμα, να δοκιμάσει τη νεολαία και την βοηθητική σύνθεση εν δράση.

Ήδη στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε τη φετινή σεζόν σαν πρωταθλήτρια. Εκτός έδρας νίκησε τη ρουμανική Στεάουα Βουκουρεστίου 5:0 (Τσάμπιονς Λιγκ Πρώτος γύρος των πλέι-οφ), και στους δύο πρώτους γύρους της Premier League Αγγλίας στην αρχή στο “Etihad” κέρδισε 2:1 τη Σάντερλαντ και στη συνέχεια εκτός έδρας νίκησε τη Στόουκ Σίτι 4:1. Ως αποτέλεσμα οι «αετοί» μετά από δύο γύρους της Premier League Αγγλίας μαζί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χαλ Σίτι και Τσέλσι έχουν στην κατάταξη από έξι βαθμούς.

Ήδη στο Europa League

Με τη σειρά της η ρουμανική Στεάουα μπορεί ήδη να προετοιμάζεται για την φάση των ομίλων του Europa League, επειδή να επιστρέψει τα πέντε αναπάντητα γκολ, στο «Etihad» κιόλας, είναι απλά μη ρεαλιστικό. Ταυτόχρονα, στο εθνικό πρωτάθλημα η ομάδα δείχνει καλά αποτελέσματα, έχει 10 βαθμούς μετά από τέσσερις γύρους και στους χαμένους βαθμούς έχει το προβάδισμα στο πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη

Όποια σύνθεση της Μάντσεστερ Σίτι και να βγει στο επερχόμενο παιχνίδι, οι Βρετανοί θα προσπαθήσουν να παίξουν επιθετικά και αποτελεσματικά, και η Στεάουα δεν έχει τίποτα να χάσει, οπότε οι Ρουμάνοι θα πρέπει να προσπαθήσουν τουλάχιστον να σκοράρουν ένα γκολ του γοήτρου, δεδομένου μάλιστα ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα του αντιπάλου. Το δυναμικό της Στεάουα είναι αξιοπρεπές, αφού αυτή η ομάδα κατάφερε να αποκλείσει από την κλήρωση την ισχυρή Σπάρτη, ενώ κακοί αγώνες συμβαίνουν σε όλους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: over 2.5 με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *