The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Αγγλία – Ρωσία στις 11/6/2016, 22:00

England-Russia-11.06

Το Σάββατο, 11 Ιουνίου στις 22:00 στο γήπεδο “Ποδηλατοδρόμιο” στη Μασσαλία στον αγώνα της πρώτης φάσης του ομίλου Β του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου του 2016 η εθνική Αγγλίας θα παίξει εναντίον της εθνικής Ρωσίας.

Η εθνική Αγγλίας μετά την αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία το 2014 έπαιξε 21 παιχνίδια και δείχνει εξαιρετικά αποτελέσματα, έχοντας σημειώσει 17 νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες από την Ισπανία 0:2 και Ολλανδία 1:2. Το 2016 οι Βρετανοί έπαιξαν 5 αγώνες, έχουν σημειώσει 4 νίκες και μία ήττα με διαφορά τερμάτων 9-6. Οι νίκες των Βρετανών σημειώθηκαν στις εθνικές ομάδες της Γερμανίας 3:2, Τουρκίας 2:1, Αυστραλίας 2:1, Πορτογαλίας 1:0. Με τέτοιο παιχνίδι οι Βρετανοί μπορούν να προσβλέπουν σε μια επιτυχημένη συμμετοχή στη Γαλλία, από τον όμιλο, σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να προκριθούν χωρίς προβλήματα.

Οι Ρώσοι αντίθετα, δυναμικά έχοντας διεξάγει το 2015, στα τελευταία παιχνίδια παίζουν αδύναμα, κέρδισαν μόνο ένα από τα 5 ακραία ματς, επίσης έναν αγώνα έπαιξαν ισοπαλία και έχασαν τρία παιχνίδια, συνολική διαφορά τερμάτων σε αυτά τα παιχνίδια ήταν 8-10. Την παραμονή του Euro η ρωσική ομάδα πραγματοποίησε δύο φιλικούς αγώνες, έχασε από τη Τσεχία 1:2 και έπαιξε ισοπαλία 1:1 με την εθνική Σερβίας.

Οι εθνικές Αγγλίας και Ρωσίας έχουν παλιούς λογαριασμούς από τα προκριματικά για το Euro-2008, όταν οι ομάδες αντάλλαξαν νίκες: 2:1 νίκησαν οι Ρώσοι, και 3:0 εντός έδρας τους νίκησαν οι Βρετανοί. Ως αποτέλεσμα η Ρωσία έλαβε μέρος στο Euro και πήρε χάλκινο βραβείο, ενώ η εθνική Αγγλίας παρακολουθούσε το ποδόσφαιρο στην τηλεόραση, χωρίς να μπει στην τελική φάση του τουρνουά. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Roy Hodzhonson φαίνεται ένα κεφάλι πιο δυνατή από τους αντιπάλους της και πιστεύω θα νικήσει τους Ρώσους στον επερχόμενο αγώνα. Η πρόβλεψή μου είναι: νίκη της εθνικής της Αγγλίας.

Πρόβλεψη: νίκη 1 με απόδοση 1,94 στην εταιρεία στοιχημάτων 365bet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *