The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Κοπεγχάγη στις 24/8/2016 στις 9:45 μ.μ.

APOEL-Copenhagen-24.08

Στα δεύτερα παιχνίδια των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ η ΑΠΟΕΛ της Κύπρου στην έδρας της θα φιλοξενεί τη δανική ομάδα Κοπεγχάγη. Το πρώτο παιχνίδι αυτής της αναμέτρηση, το οποίο έλαβε χώρα στη βόρεια Ευρώπη, έληξε με νίκη των γηπεδούχων με σκορ 1:0. Τώρα οι Κύπριοι για να περάσουν στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει να σκοράρουν και να μη χάνουν.

Αναμνήσεις για τη Ρόζενμποργκ

Η ΑΠΟΕΛ έχει βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση στο τουρνουά της φετινής σεζόν, όπως και στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ένας γύρος νωρίτερα, στην αναμέτρηση με τη Ρόζενμποργκ, η ΑΠΟΕΛ έχασε από τη βόρεια ομάδα εκτός έδρας με ένα γκολ διαφορά, αλλά κατάφερε να πάρει την τελική νίκη. Βέβαια τότε οι Κύπριοι σκόραραν ένα γκολ εκτός έδρας, κάτι το οποίο δεν έγινε τώρα, αλλά, παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Θωμά Christiansen έχει μια καλή ευκαιρία να συνεχίσει τον αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Κίνηση του πρωταθλητή

Η Κοπεγχάγη είδε την ΑΠΟΕΛ στο τέλος του δεύτερου αγώνα με την Ρόζενμποργκ να κερδίζει το εισιτήριο για το γύρο του πλέι-οφ, οπότε θα είναι πολύ προσεκτική με τους Κύπριους. Η Πρωταθλήτρια Δανίας είναι ισχυρότερη της Πρωταθλήτριας Νορβηγίας και η ομάδα του Solbakken δείχνει στη σεζόν που ξεκίνησε ένα αξιοπρεπές επίπεδο του ποδοσφαίρου, καταφέρνοντας να αποκλείσει από το τουρνουά τη Κρουσέιντερς και την Άστρα Ρουμανίας. Και στο εθνικό πρωτάθλημα τα “λιοντάρια” δείχνουν επίσης εξαιρετικά αποτελέσματα, κυριαρχώντας στη βαθμολογία μετά από 6 γύρους.

Πρόβλεψη

Οι παίκτες της Κοπεγχάγης δεν θα κάνουν λάθη της Ρόζενμποργκ και θα παίξουν τον αγώνα σε υψηλό επίπεδο. Να κερδίσουν τον αντίπαλο τους οι παίκτες του Solbakken μπορεί και να μην καταφέρουν, αλλά τουλάχιστον είναι ικανοί να μην χάσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Κοπεγχάγη δε θα χάσει με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *