The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ρόμα – Πόρτο στις 23/8/2016 στις 9:45 μ.μ.

Roma-Porto-23.08

Η κεντρική αναμέτρηση του γύρου των πλέι-οφ του Champions League θα είναι η συνάντηση της ρωμαϊκής ομάδας Ρόμα και της πορτογαλικής Πόρτο. Οι “λύκοι” εκτός έδρας κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία 1:1, και τώρα οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι ξεκάθαρο φαβορί της αντιπαράθεσης.

Ωραίο ξεκίνημα

Εκτός από το παιχνίδι στο Champions League οι Ρωμαίοι ήδη έχουν προλάβει να παίξουν έναν αγώνα στην ιταλική Serie A. Εντός έδρας τους οι “λύκοι” φιλοξενούσαν την Ουντινέζε και κέρδισαν τους αντιπάλους με σκορ 4:0. Όλα τα γκολ μπήκαν στο τέρμα της Ουντινέζε στο δεύτερο ημίχρονο, δύο φορές σκόραρε από το πέναλτι ο Perotti, ένα γκολ σημείωσε ο Dzeko και μία αποδοτική ενέργεια πραγματοποίησε ο Salah. Οι Ρωμαίοι είναι απόλυτα έτοιμοι για τη σεζόν, η σύνθεση της ομάδας είναι εντάξει, και παρά την αποχώρηση του Πιάνιτς στη Γιουβέντους, η Ρόμα φαίνεται πολύ καλή και ανταγωνιστική.

Επίσης νίκη

Με τη σειρά της η Πόρτο στο εθνικό πρωτάθλημα το περασμένο Σαββατοκύριακο νίκησε τη Estoril. Το μοναδικό γκολ του αγώνα είναι στο λογαριασμό του Σίλβα, ο οποίος σκόραρε στο 84ο λεπτό του παιχνιδιού. Μετά από τους δύο γύρους στο πρωτάθλημα Sagres η Πόρτο έχει 6 πόντους και η ομάδα του Nuno Espírito Santo μοιράζεται με τη Σπόρτιγκ την πρώτη και τη δεύτερη θέσεις στην κατάταξη της πορτογαλικής ελίτ.

Πρόβλεψη

Επί του παρόντος η Ρόμα φαίνεται πιο δυνατή από την Πόρτο όσο στο παιχνίδι, τόσο και στη σύνθεση. Οι “λύκοι” έπαιξαν τέλεια στο πρώτο ημίχρονο του πορτογαλικού αγώνα, σκόραραν ένα γκολ και είχαν προβάδισμα στο παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ανακατεύτηκε η απομάκρυνση του Vermaelen, μετά την οποία η πρωτοβουλία πέρασε στους Πορτογάλους, οι οποίοι μπόρεσαν να ισοφαρίσουν. Το ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου ματς είναι οι Ιταλοί, και η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ρόμα θα κερδίσει τουλάχιστον σε ένα ημίχρονο με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *