The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μπράγκα – Ρίο Άβε στις 22/8/2016 στις 10:00 μ.μ.

Braga-RioAve-22.08

Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας

Στις 22 Αυγούστου του 2016 στις 22:00 στο επόμενο ματς του δεύτερου γύρου της Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας στο γήπεδο «Municipal de Braga» η Σπόρτινγκ Κλούμπε ντε Μπράγκα θα παίξει εναντίον της Ρίο Άβε.

Τα τελευταία χρόνια η ποδοσφαιρική ομάδα Μπράγκα έχει προσθέσει σημαντικά στο παιχνίδι, κατέχοντας αρκετά υψηλές θέσεις στο εγχώριο πρωτάθλημα, καθώς και έδειξε καλά αποτελέσματα στην Ευρωπαϊκή αρένα. Στο τέλος της περασμένης σεζόν η Μπράγκα με 58 πόντους στο ενεργητικό της (16-10-8) και διαφορά τερμάτων 54:35 πήρε την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος. Επίσης, σημειώνω ότι η Μπράγκα την περασμένη σεζόν κατέκτησε το πορτογαλικό Κύπελλο, κερδίζοντας στον τελικό την Πόρτο στα πέναλτι. Στη νέα σεζόν η ενδεκάδα του Χοσέ Πεζέιρου ξεκίνησε με ήττα στο Σούπερ Καπ Πορτογαλίας από την Μπενφίκα 3:0. Αλλά στο 1ο γύρο της Πριμέιρα Λίγκα η Μπράγκα εκτός έδρας πήρε την ελάχιστη νίκη επί της Γκιμαράες 0:1.

Με τη σειρά της η μέτρια πορτογαλική ομάδα Ρίο Άβε την περασμένη σεζόν είχε καλά αποτελέσματα. Αφού έπαιξε 34 ματς με την έναρξη του πρωταθλήματος, οι παίκτες του Kapush σκόραραν 50 πόντους (14-8-12) με διαφορά τερμάτων 44:44 και πήραν την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σημειώστε ότι η Ρίο Άβε δεν ήταν σε θέση να επωφεληθεί από την ευκαιρία να περάσουν στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, χάνοντας από τη Σλάβια Πράγας 1:1. Στο πρωτάθλημα η Ρίο Άβε επίσης ξεκίνησε με την ήττα στον εντός έδρας αγώνα ενάντια της Πόρτο 1:3.

Πρόβλεψη

Στην ιστορία των προσωπικών συναντήσεων μεταξύ αυτών των ομάδων τα τελευταία χρόνια οι περισσότερες νίκες ήταν στην πλευρά της Μπράγκα. Η Μπράγκα για τα τελευταία 10 χρόνια έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο, ως τακτική συμμετέχουσα ευρωπαϊκών κυπέλλων. Την περασμένη σεζόν η Μπράγκα έχασε μόνο 2 παιχνίδια εντός έδρας της, οι “οπλουργοί” θαυμάσια ενήργησαν στην επίθεση και πολύ πειθαρχημένα στην άμυνα. Το πιο πιθανό, η Μπράγκα θα μπορέσει να επεκτείνει το νικηφόρο της σερί με τη νίκη επί της Ρίο Άβε. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπράγκα με απόδοση 1,60 στην εταιρεία 365bet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *