The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μπέτις στις 20/8/2016 στις 7:15 μ.μ.

Barcelona-Betis-20.08

Η νυν πρωταθλήτρια Ισπανίας η Μπαρτσελόνα το Σάββατο θα παίξει εναντίον της ομάδας Μπέτις της Σεβίλλης. Οι εταιρείες στοιχημάτων σχεδόν δεν έχουν αμφιβολία ότι οι Καταλανοί θα είναι σε θέση να κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι, το μόνο ερώτημα είναι τι χαρακτήρα θα έχει το παιχνίδι αυτό, και πόσα γκολ η ισχυρότερη ομάδα των Πυρηναίων θα είναι σε θέση να σκοράρει σε αυτό το ματς.

Τέλεια φόρμα

Η Μπαρτσελόνα πολύ λαμπρά ξεκίνησε τη σεζόν 2016-17. Στο πλαίσιο του ισπανικού Σούπερ Καπ οι Καταλανοί δύο φορές στη σειρά κέρδισαν τη Σεβίλλη. Ο πρώτος αγώνας που πραγματοποιήθηκε στο «Ramón Sánchez Pishuane» έληξε με αποτέλεσμα 2:0 υπέρ της «Μπλαουγκράνα», ενώ το δεύτερο παιχνίδι στο «Καμπ Νόου» έφερε στην ομάδα του Luis Enrique συντριπτική νίκη με σκορ 3:0. Ακόμη και χωρίς το Neimar, ο οποίος αυτές τις μέρες υπερασπίζεται τα χρώματα της Ολυμπιακής ομάδας της Βραζιλίας στο Ρίο, η Barca δείχνει το υψηλότερο επίπεδο του ποδοσφαίρου και την εξαιρετική απόδοση.

Ενεργή προετοιμασία

Με τη σειρά της η Ρεάλ Μπέτις είναι καλά προετοιμασμένη για την επερχόμενη σεζόν, τουλάχιστον σε φιλικούς αγώνες φαινόταν καλά. Η Μπέτις νίκησε την El Palo, Linense, Μίντλεσμπρο, Φούλαμ, Βέρντερ Βρέμης, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έπαιξε ισοπαλία με την Έβερτον και έχασε από τη Μονπελιέ. Αποτελέσματα για το μεσαίο της Πρέμιερ Λιγκ είναι περισσότερο από αξιοπρεπές, αλλά στο πλησιέστερο παιχνίδι ο αντίπαλος της Σεβίλλη θα είναι η Μπαρτσελόνα.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα όχι μόνο κερδίζει τους αντιπάλους της, αλλά το κάνει χωρίς να αφήσει καμία ευκαιρία στους τελευταίους. Οι Καταλανοί είναι ισχυροί όσο στην επίθεση και αποτελεσματικότητα, τόσο και στην άμυνα. Για παράδειγμα, η Σεβίλλη, η επίθεση της οποίας μπορεί να ονομαστεί μία από τις ισχυρότερες στην Πρέμιερ Λιγκ, για δύο παιχνίδια για το Σούπερ Καπ ούτε μία φορά δεν σκόραρε στην πύλη της Μπράβο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: προσωπικό under2 (0.5) με απόδοση 1,67 στην εταιρεία 365bet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *