The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Γουότφορντ – Τσέλσι στις 20/8/2016 στις 5:00 μ.μ.

Watford-Chelsea-20.08

Η Μάντσεστερ Σίτι στο δεύτερο γύρο της Premier League θα πάει επίσκεψη στη Stoke City, ενώ η Τσέλσι θα επισκεφτεί τις «σφίγγες», οι οποίες για τη σεζόν παραμονής στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου έχουν προλάβει σε αυτό το υψηλό επίπεδο να νιώθουν άνετα και πλέον δεν φοβούνται τον ερχομό στο «Vicarage Road» ενός τέτοιου ισχυρού αντίπαλο όπως οι “μπλε”.

Ισοπαλία σαν νίκη

Η Γουότφορντ στη σεζόν, που έχει ξεκινήσει, έπαιξε έναν αγώνα ενάντια στη Σαουθάμπτον εκτός έδρας. Η ομάδα του Walter Mazzarri ξεκίνησε εκείνο τον αγώνα πολύ δραστήρια και ήδη στον ένατο λεπτό ο Καπού με την πάσα του Dini άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι. Να κρατήσουν το πλεονέκτημα οι “σφίγγες” δεν κατάφεραν, στο 58ο λεπτό ο Redmond αποκατάστησε το status quo, αλλά και η ισοπαλία φερμένη από το «Σεντ Μαίρη» μπορεί να θεωρηθεί ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την Γουότφορντ.

Η πρώτη νίκη Conte

Η Τσέλσι στον πρώτο γύρο της Premier League, όπως αναμενόταν, κατάφερε να νικήσει τη Γουέστ Χαμ στην έδρα της στο “Στάμφορντ Μπριτζ”. Αλλά η νίκη στους “μπλε” δόθηκε με μεγάλη δυσκολία, αφού το καθοριστικό γκολ ο Diego Costa σκόραρε στο 89ο λεπτό του αγώνα. Εν τω μεταξύ, πρέπει να σημειωθεί η υψηλή δραστηριότητα των παικτών της Τσέλσι στο παιχνίδι. Οι “Συνταξιούχοι” 16 φορές χτυπούσαν προς την κατεύθυνση της πύλης και 6 φορές κατάφεραν να πετύχουν τα δοκάρια, είχαν 62% κατοχής της μπάλας και συνολικά επάξια κέρδισαν τον ισχυρό αντίπαλο.

Πρόβλεψη

Η Γουότφορντ  είναι ισχυρή ομάδα, αλλά η Τσέλσι τώρα είναι σαφώς σε κίνηση και σκοπεύει να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι. Conte από τους πρώτους γύρους επιθυμεί να εγκατασταθεί στις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος Αγγλίας, για να μην βρεθεί στη συνέχεια στο ρόλο του κυνηγού. Για τις «σφίγγες» η σεζόν, που έχει ξεκίνησε, μπορεί να είναι πιο δύσκολη από την προηγούμενη, επειδή οι αντίπαλοι έχουν ήδη συνηθίσει στην ομάδα αυτή και να επιτευχθεί ένα θετικό αποτέλεσμα σε τέτοιες συνθήκες είναι αρκετά δύσκολο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Τσέλσι με απόδοση 1,79 στην εταιρεία 365bet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *