The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Πορτογαλία – Εσθονία στις 8/6/2016, 21:45

Portugal-Estonia-8.06

Η εθνική Πορτογαλίας την ερχόμενη Τετάρτη θα παίξει τον τελευταίο δοκιμαστικό αγώνα πριν από το Euro-2016, το οποίο ξεκινά πολύ σύντομα στη Γαλλία. Ο αντίπαλος τους «Ευρωπαϊκούς Βραζιλιάνους» θα είναι η ομάδα της Εσθονίας, όχι πολύ δυνατός αντίπαλος, αλλά για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος τώρα είναι σημαντικό να αισθανθεί σιγουριά στις δυνάμεις της, ειδικά μετά την ήττα από τους Βρετανούς, καθώς και να εξαλείψει τις πιθανότητες τραυματισμών.

Δυνατότητα των πλέι-οφ

Η Πορτογαλία βρέθηκε όχι σε πολύ ισχυρό όμιλο για το Euro-2016, και η ομάδα του Σάντος έχει μια πολύ καλή ευκαιρία για να φτάσει στα πλέι-οφ του Continental Forum. Οι αντίπαλοι της Πορτογαλίας στη φάση των ομίλων θα είναι οι εθνικές Ισλανδίας, Ουγγαρίας και Αυστρίας, ενώ θα αρχίσουν οι Πορτογάλοι με τον αγώνα με τους βόρειους, ο οποίος θα λάβει χώρα στις 14 Ιουνίου.

Η εθνική Εσθονίας δεν έχανε χρόνο μάταια, και έπαιζε ενεργά πρόσφατα στους φιλικούς αγώνες και συναντήσεις στα πλαίσια του Κυπέλλου της Βαλτικής. Ο φιλικός με την εθνική της Ανδόρας έληξε με τη νίκη των παικτών του Magnus Persson με σκορ 2:0, ενώ από την εθνική Λιθουανίας οι Εσθονοί έχασαν με σκορ 0:2, και σημείωσε μια ισοπαλία με τους Λετονούς 0:0. Σε γενικές γραμμές πρέπει να ειπωθεί ότι η ομάδα της Βαλτικής σε όλες τις συνιστώσες της τέχνης του ποδοσφαίρου είναι κατώτερη από την πορτογαλική εθνική, οπότε το μέγιστο που μπορεί να υπολογίζει η ενδεκάδα του Persson στο επερχόμενο παιχνίδι είναι μια ήττα με ελάχιστο σκορ.

Πρόβλεψη

Οι Πορτογάλοι θέλουν ικανοποίηση για την πρόσφατη ήττα από τους Βρετανούς, και οι Εσθονοί σε αυτό το θέμα είναι περισσότερο από έναν άξιο αντίπαλο, ιδίως δεδομένου ότι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η εμφάνιση του Ρονάλντο στη σύνθεση της ομάδας είναι πολύ ρεαλιστικό, και το γεγονός αυτό αφήνει στους Βαλτικούς ακόμη λιγότερες πιθανότητες μιας θετικής έκβασης της αναμέτρησης για τον εαυτό τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Πορτογαλίας με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,61 στην εταιρεία WilliamHill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *