The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για Λέστερ Σίτι – Σαουθάμπτον στις 3 Απριλίου 2016 15:30 (ώρα Μόσχας)

Лестер---Саутгемптон-03.04

Την Κυριακή, 03.04.2016 και ώρα 15:30 στον αγώνα της δεύτερης ημέρας του 32ου γύρου της Premier League στο «King Power» η Λέστερ Σίτι θα συναντηθεί με την Σαουθάμπτον.

Ο αρχηγός του αγγλικού πρωταθλήματος η ποδοσφαιρική ομάδα Λέστερ Σίτι με κάθε γύρο γίνεται όλο και πιο κοντά στην συγκλονιστική της νίκη στο πρωτάθλημα. Έχοντας παίξει κατά τη διάρκεια της σεζόν 31 γύρους, οι αλεπούδες κατέγραψε στο ενεργητικό τους 19 νίκες, 9 ισοπαλίες και 3 ήττες. Μετά την ολοκλήρωση αυτών των αγώνων με συνολικό σκορ 54:31, σκόραραν 66 πόντους και πήραν την 1η θέση αντίστοιχα. Από τη δεύτερη θέση τους παίκτες του Κλαούντιο Ρανιέρι χωρίζει το απόθεμα πέντε πόντων. Η τρέχουσα σύνθεση της ομάδας έχει 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Σημειώνω ότι για 15 εντός έδρας αγώνες η Λέστερ έχασε μόνο 1 παιχνίδι και 9 κέρδισε.

Με τη σειρά του, έχοντας φτάσει στο πάνω μισό του βαθμολογικού πίνακα μετά από 31 γύρους η ποδοσφαιρική ομάδα Σαουθάμπτον παλεύει να μπει στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Έτσι, κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος έχοντας πραγματοποιήσει 31 ματς οι Άγιοι πέτυχαν 13 νίκες, 8 ισοπαλίες και 10 ήττες. Αφού τελείωσε τις συναντήσεις με συνολικό σκορ 41:32, η ενδεκάδα του Ronald Koeman κέρδισε 47 πόντους και κατέχει την 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Σαουθάμπτον έχει διακόψει μια σειρά των ανεπιτυχών αγώνων, δύο γύρους πριν νικώντας τη Στόουκ 1:2, και στον τελευταίο ήταν ισχυρότερη από την Λίβερπουλ 3:2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις τελευταίες πέντε προσωπικές μονομαχίες μεταξύ των ομάδων τρεις νίκες πήραν οι παίκτες της Λέστερ, και μόνο 1 της Σαουθάμπτον. Να υπενθυμίσω ότι η συνάντηση του πρώτου γύρου έληξε με ισοπαλία 2:2. Τελευταία φορά η Λέστερ έχασε εκτός έδρας από την Άρσεναλ ακόμα στις 14.02. Έτσι, οι τελευταίοι τρείς αγώνες έληξαν με το ίδιο σκορ 1:0 υπέρ των αλεπούδων. Οι Άγιοι έδωσαν μάχη στη Λίβερπουλ και σίγουρα πάνε στο “King Power” για να πάρουν τους πόντους από τον αρχηγό. Η πρόβλεψή μου είναι η Λέστερ δεν θα χάσει με χάντικαπ 0.

Πρόβλεψη: χάντικαπ 1 (0) κέρδος 1,59 στο πρακτορείο στοιχημάτων 1xbet


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *