The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος Βενεζουέλα- Βραζιλία στις 12/10/2016, 03:30 π.μ.

venezuela-brazil-12-10

Προκριματικά για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018

Μετά την καταστροφική Κόπα η εθνική Βραζιλίας σημείωσε μια αξιοπρεπή πορεία και αρνείται να χάνει τους πόντους. Ο μελλοντικός αντίπαλος της Βραζιλίας είναι η εθνική Βενεζουέλας, η οποία δε πρόκειται να περιμένει πολλά στο τρέχοντα προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ταυτόχρονα ακόμη και τα Νοτιοαφρικάνικα αουτσάιντερ όχι και τόσο σπάνια δείχνουν “δόντια” και παίρνουν βαθμούς από τους γίγαντες.

Μια ισοπαλία σε τρεις αγώνες

Η εθνική Βενεζουέλας μετά από τελευταία Κόπα έπαιξε τρεις αγώνες στο προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο θα πραγματοποιείται το 2018 στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Ρωσίας. Σε αυτές τις συναντήσεις η Βενεζουέλα έχει τα ακόλουθα αποτελέσματα: εκτός έδρας ήττες από την Κολομβία και την Ουρουγουάη, καθώς και παραγωγική εντός έδρας ισοπαλία με την Αργεντινή. Στην κατάταξη της πρόκρισης της Νότιας Αμερικής στο ενεργητικό της εθνικής Βενεζουέλας είναι δύο βαθμοί και η τελευταία δέκατη θέση.

Τα πράγματα πήγαν καλύτερα

Σε αντίθεση με τη Βενεζουέλα στους Βραζιλιάνους τώρα τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Στα τελευταία τρία παιχνίδια οι “κίτρινο-πράσινοι” μόνο κέρδιζαν: Κολομβιανούς εντός έδρας 2:1 και Βολιβιανούς 5:0, εκτός έδρας την εθνική Εκουαδόρ 3:0. Τα αποτελέσματα αυτά οδήγησαν στο γεγονός ότι η εθνική Βραζιλίας στην κατάταξη του προκριματικού τουρνουά βρίσκεται στη δεύτερη θέση, απέχοντας από την Ουρουγουάη, η οποία είναι πρώτη, μόνο μία μονάδα. Στο ενεργητικό τους οι Βραζιλιάνοι έχουν 18 πόντους.

Πρόβλεψη Υπάρχει μια ισχυρή πιθανότητα ότι η εθνική Βραζιλίας θα συνεχίσει το νικηφόρο της σερί. Η εθνική Βενεζουέλας, φυσικά, εντός έδρας μπορεί να εκπλήξει και να πάρει τους βαθμούς από τους γίγαντες, μόνο μετά την ισοπαλία της Βενεζουέλα με την Αργεντινή, η Βραζιλία θα προσεγγίσει κατάλληλα το επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: νίκη της εθνικής Βραζιλίας (απόδοση 1,44).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *