The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά για τον αγώνα Τότεναμ – Μπορούσια Ντόρτμουντ [17/03/16]: Η Τότεναμ θα αγωνιστεί με τους Γερμανούς

00001gr

Europa League, «8» του τελικού

17.03.16, 23:05 (ώρα Μόσχας)

Τότεναμ – Μπορούσια Ντόρτμουντ

Η Τότεναμ, που έχει χάσει στους «8» του τελικού του Europa League εκτός έδρας από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ 0:3, την δέχεται στις 17 Μαρτίου στον επαναληπτικό αγώνα στο “White Hart Lane”.

Η Τότεναμ κατέχει σήμερα τη δεύτερη θέση στην Premier League, δύο βαθμούς πίσω από το Leicester, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο. Στους τελευταίους εννέα αγώνες η ομάδας του Mauricio Pochettino έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Στην έδρα τους τα «σπιρούνια» δείχνουν καλό παιχνίδι: σκόραραν 29 βαθμούς από τους 58, πήραν 8 νίκες σε 15 αγώνες, σκοράροντας κατά μέσο όρο 1,8 και χάνοντας 0,8 μπάλες ανά αγώνα. Στη φάση του ομίλου του Europa League οι Lilywhites κέρδισαν και στα τρία εντός έδρας παιχνίδια με συνολικό σκορ 9-3.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ στο εθνικό πρωτάθλημα εδώ και 9 συνεχόμενα παιχνίδια είναι αήττητη, και μετά από 26 γύρους βρίσκεται στη δεύτερη θέση, παραχωρώντας την πρωτιά στις επιδόσεις του παιχνιδιού στην Bundesliga μόνο στη Βαυαρία. Παίζοντας εκτός έδρας οι κιτρινό-μαύροι έχουν αποτελέσματα λίγο χειρότερα από τους αγώνες στην έδρα τους: πήραν 26 βαθμούς από τους 61, και οι τρεις ήττες είναι σε εκτός έδρας αγώνες, με αναλογία των γκολ που βάλανε και που δεχτήκανε να είναι 25-16. Στους τρεις αγώνες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου εκτός έδρας τα παιδία του Thomas Tuchel είχαν επιτυχία μόνο σε ένα, έχοντας νικήσει την Gabala 3:1.

Ίσως οι γηπεδούχοι δεν θα περάσουν στα προημιτελικά του Europa League, αλλά σ’ αυτό τον αγώνα θα δώσουν τη μάχη τους.

Πρόβλεψη για τον αγώνα: η Τότεναμ δεν θα χάσει


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *