The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά για τον αγώνα Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Βαλένθια

RealSociedad-Valencia-24.09

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Ανοέτα, Σαν Σεμπαστιάν

Προτεινόμενο στοίχημα:γηπεδούχοι +0,5 και over 2,5 με απόδοση 2,43

Υπάρχει λόγος να δοκιμάσετε ένα ολοκληρωμένο στοίχημα στον αγώνα της Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον της Βαλένθια. Εν μέρει, το στοίχημα αυτό έχει γίνει κλασικό στην αντιμετώπιση αυτών των κολεκτίβων. Ειδικότερα, την περασμένη σεζόν η επιλογή αυτή πέρασε σε δύο αγώνες.

Τι μπορεί να προστεθεί τώρα; Σε γενικές γραμμές στην αρχή της σεζόν η Ρεάλ Σοσιεδάδ μου άρεσε πολύ. Αλλά δεν θα διαφωνήσω ότι ακόμη και η Βαλένθια έχει εκπλήξει λίγο στην αρχή. Νομίζω ότι είναι λογικό να κοιτάξουμε προσεκτικά αποσυναρμολογήσετε μια πολύπλοκη έκδοση μικρών σωματιδίων.

Γιατί η νίκη της Σοσιεδάδ; Ο παράγοντας της έδρας. Για τους Βάσκους είναι πάντα πολύ σημαντικό σημείο. Υποστήριξη σε υψηλό επίπεδο. Αυτή τη σεζόν στην έδρα της η Σοσιεδάδ κατέστρεψε τη Βιγιαρεάλ. Αλλά δεν κατάφεραν να σπάσουν την επίθεση της Ρεάλ, κάτι ήταν εν μέρει προβλέψιμο.

Ο Eusebio εργάζεται εδώ και πολύ καιρό στο σύλλογο. Το σχέδιό του αναπτύσσει αρκετό χρόνο για να προσπαθήσει να επιτύχει κάτι στην Ευρώπη και να διεκδικήσει ακόμη και μια θέση στο Champions League. Μου αρέσει, γενικά, η επιθετική τακτική εικόνα για τον αγώνα. Ο προπονητής σχεδίασε έναν ενδιαφέροντα μηχανισμό, στον οποίο μερικοί παίκτες παίζουν σόλο. Πρώτον, υπάρχει ένα σύστημα ασφάλισης. Δεύτερον, οι πλευροί όχι μόνο δεν αφήνουν τους συνεργάτες τους μόνους τους, αλλά επίσης βοηθούν στις επιθέσεις, δημιουργώντας βάθος.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι μία από τις ισχυρότερες δυνάμεις της Πριμέρα. Ο Σακριστάν έχει χτίσει εδώ και καιρό αυτό που ήθελε να δει. Η ομάδα είναι ισχυρότερη, με σταθερούς δεσμούς. Η επιλογή των παικτών είναι στο καλό επίπεδο.

Η Βαλένθια είναι μια νέα ομάδα. Ακούγεται λίγο περίεργο, αλλά είναι. Ο Marcelino ξεκινά τα πάντα από το μηδέν. Πολλοί νεοφερμένοι. Νέες τακτικές. Μια τέτοια ασταθής ομάδα πάντα μου προκαλεί φόβους. Η Βαλένθια δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι, αν και πρόλαβε να παίξει με την Ατλέτικο και την Ρεάλ Μαδρίτης. Στο τελευταίο παιχνίδι ηττήθηκε η Μάλαγα με απρεπές σκορ. Αλλά, σε κάθε περίπτωση, θα σημειώσω ότι ο Toral δεν έχει ακόμη αποφασίσει πλήρως σχετικά με την τακτική. Δεν υπάρχει σαφής τακτική, λαμβάνουν χώρα τα πειράματα.

Γιατί over; Και οι δύο ομάδες είναι πάρα πολύ παραγωγικές στην επίθεση. Εάν βασίζεστε σε έναν τόσο προοδευτικό δείκτη όπως οι Expected goals (xG), τότε και οι δύο ομάδες συμπεριλαμβάνονται στο TOP-4 των καλύτερων. Η Βαλένθια είναι στη δεύτερη θέση, η Σοσιεδάδ – στην τέταρτη. Δηλαδή, οι ομάδες δημιουργούν και υλοποιούν ταυτόχρονα, το πιο σημαντικό, πολλές ευκαιρίες. Με την άμυνα, επίσης, δεν είναι όλα εντάξει λόγω του προφανώς επιθετικού ρόλου.

Σε γενικές γραμμές μου φαίνεται ότι η Βαλένθια δεν είναι ακόμα ώριμη για νίκη ενάντια σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Η Σοσιεδάδ φαίνεται τώρα πιο αξιόπιστη επιλογή, έχει σιγουριά. Η Βαλένθια σε οποιαδήποτε από τις αγωνιστικές μπορεί να αποτύχει, επειδή η κατασκευή που χτίστηκε από τον Troll, δε είναι αρκετά ισχυρή.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *