The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά για τον αγώνα Κουανγκτσόου Ρ&Φ εναντίον Σαγκάη Σενχουά

GuangzhouR&F-ShanghaiShenhua-26.05

Πρωτάθλημα: Σούπερ Λίγκα Κίνας

Αύριο, 3:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Yuexiushan Stadium

Την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 στις 03:00 μ.μ. στο επόμενο αγώνα του 11ου γύρου της Σούπερ Λίγκα Κίνας έχει προγραμματιστεί συνάντηση στο γήπεδο Yuexiushan Stadium, όπου η Κουανγκτσόου Ρ&Φ θα παίξει εναντίον της Σαγκάη Σενχουά.

Τον τελευταίο καιρό στη Σούπερ Λιγκ Κίνας η ποδοσφαιρική ομάδα Κουανγκτσόου Ρ&Φ πήρε τον τίτλο μιας δυνατής ομάδας μεσαίας κατηγορίας, η οποία είναι ικανή να επιβάλει τον αγώνα ακόμη και στους ηγέτες. Στο τρέχοντα πρωτάθλημα η Κουανγκτσόου Ρ&Φ έχοντας ξεπεράσει το εναρκτήριο κομμάτι της εκστρατείας, στερεώθηκε μεταξύ των φαβορί. Οι εναρκτήριοι 10 γύροι έφεραν στην ομάδα 18 πόντους με διαφορά τερμάτων 16:13, που επέτρεψε στην ομάδα να ανέβει στην 4η θέση. Ωστόσο, μετά την τελευταία νίκη στον 6ο γύρο επί της Τσιανγκσού Σαϊντί η Κουανγκτσόου Ρ&Φ στους επόμενους γύρους έχει σημειώσει δύο ήττες και δύο ισοπαλίες.

Ενώ η ποδοσφαιρική ομάδα Σαγκάη Σενχουά στο εναρκτήριο κομμάτι της Σούπερ Λίγκα Κίνας, κατά τη γνώμη μου, δεν έχει αποκτήσει ακόμη τη βέλτιστη φόρμα και αν κατά το μέσο όρο η ομάδα σκοράρει ανά αγώνα από 2 γκολ, τον ίδιο αριθμό πρέπει να αφαιρεί από το δικό της το δίχτυ. Για τον επερχόμενο αγώνα η Σαγκάη Σενχουά δεν έρχεται στην καλύτερη φόρμα, έχοντας χάσει στους τελευταίους 3 γύρους δύο αγώνες και ένα παίζοντας ισοπαλία.

Η ιστορία των προσωπικών αναμετρήσεων μεταξύ αυτών των ομάδων κρατάει εδώ και 17 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κέρδιζε πολύ πιο συχνά η Σαγκάη Σενχουά. Επιτρέψτε να σας υπενθυμίσω ότι πέρυσι η Σαγκάη Σενχουά εντός έδρας της κέρδισε με σκορ 5:1, και στο δεύτερο παιχνίδι έπαιξε ισοπαλία 1:1. Αλλά μην ξεχνάμε ότι κατά τη διάρκεια των 16 παιχνιδιών εκτός έδρας η Σαγκάη Σενχουά νίκησε την Κουανγκτσόου Ρ&Φ συνολικά 4 φορές. Συμπερασματικά σημειώνω ότι η καλή αποτελεσματικότητα και των δύο ομάδων και το ασταθές παιχνίδι στην άμυνα μας επιτρέπουν να υπολογίζουμε τους στόχους και από τις δύο πλευρές. Η πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: γκολ-γκολ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *