The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά για τον αγώνα Βιγιαρεάλ – Σπάρτα Πράγας

Вильярреал-Спарта-Прага-07.04

7 Απριλίου 23-05 ώρα Μόσχας. Ευρώπη. Europa League. Προημιτελικός Βιγιαρεάλ – Σπάρτα Πράγας.

Αν λάβουμε υπόψη τη δύναμη και ισχύς των αντιπάλων κόντρα στους οποίους παίζανε οι ομάδες στα προηγούμενα στάδια (φάσεις  των ομίλων) καθώς και τη διαφορά στην τάξη των πρωταθλημάτων, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το φαβορί είναι οι Ισπανοί, οι οποίοι παίζουν επίσης πολύ αξιόπιστα εντός έδρας (ακόμη και η Νάπολι, η οποία ήταν η πιο αποτελεσματική ομάδα του ομίλου δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στο El Madragal, χάνοντας 1-0), αν και στους τελευταίους 2 γύρους η ομάδα έχασε 3 γκολ, παίζοντας 2-2 με την Μπαρτσελόνα, χάνοντας 0-1 από τη Λας Πάλμας. Επίσης πριν τη νίκη ενάντια στην Eibar 1-2 η ομάδα είχε μια σειρά από 4 αγώνες χωρίς νίκες (0-2-2), κάτι που, ωστόσο, δεν επηρέασε καθόλου τη θέση της ομάδας στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά δεν μπορεί να μην ενοχλεί, γιατί μέχρι αυτή τη στιγμή η ομάδα είχε πολύ αξιοπρεπή εμφάνιση. Στο προηγούμενο στάδιο έχει αφήσει πίσω την γερμανική Bayer 2-0, 0-0, η ομάδα έπαιξε και πάλι εξαιρετικά στην άμυνα. Αργά αλλά σταθερά το “κίτρινο υποβρύχιο” προχωράει προς το σκοπό του….

Η Σπάρτη αντίθετα διακρίνεται από την εξαιρετική επίθεση και την εφαρμογή, αλλά έχει προβλήματα με την άμυνα, γι’ αυτό το λόγο οι αγώνες συχνά αποδεικνύονται αποτελεσματικοί, με γκολ και από τους δύο αντιπάλους. Στο προηγούμενο στάδιο, σαν αουτσάιντερ, η ομάδα έχει δημιουργήσει πραγματική έκπληξη, επειδή έχοντας παίξει εντός έδρας 1-1, τα παιδιά νίκησαν εκτός έδρας το Λάτσιο 0-3, και όσο οι Ιταλοί δεν προσπαθούσαν να ανοίξουν την άμυνα του αντιπάλου, όλα ήταν μάταια (αξίζει να σημειωθεί το παιχνίδι του τερματοφύλακα, οποίος σε εκείνο το παιχνίδι έπιασε την τύχη, και της επίθεσης, που συνεχώς επέστρεφε για να βοηθήσει τους υπερασπιστές της, μπλοκάροντας τις προσεγγίσεις στο γήπεδό της). Μέχρι τότε όλοι οι εκτός έδρας αγώνες ήταν αποτελεσματικοί (ιδιαίτερα αξίζει να ξεχωρίσουμε το παιχνίδι κόντρα στη Σάλκε 2-2, Κρασνοντάρ 0-3, παρότι ο αντίπαλος σε εκείνο το παιχνίδι σαν να περίμενε πότε θα τελειώσουν όλα). Στο τελευταίο παιχνίδι τα παιδιά σχεδόν με αναπληρωματική σύνθεση έχασαν από τη Σλοβάτσκο με 2-0 (πρώτη ήττα για φέτος στο πρωτάθλημα). Η ομάδα σίγουρα σκοπεύει στο Europa League, και θα προσπαθήσει να κάνει τα πάντα για να προχωρήσει περαιτέρω.

Με βάση το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είναι στη καλή φόρμα, παίζουν τέλεια άμυνα, και σημαντικά υπερτερούν τον αντίπαλο, προτείνω να παίξετε: έστω μία ομάδα δεν θα σκοράρει – 1.72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *