The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά για Ηρακλής – Ολυμπιακός 6 Απριλίου στις 19:30

Ираклис-Олимпиакос-06.04

Την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 19:30 στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη ο Ηρακλής θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό στο παιχνίδι του 25ου γύρου του Ελληνικού Κυπέλλου (ο αγώνας έχει μεταφερθεί).

Ο Ηρακλής μετά από 26 γύρους με 31 πόντους στο ενεργητικό του βρίσκεται στη 13η θέση στο πρωτάθλημα, έχοντας εξασφαλίσει στον εαυτό του την πρόκριση και παίζοντας μέχρι τέρμα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Στους τελευταίους 4 γύρους οι γηπεδούχοι σκόραραν μόλις 2 πόντους. Ο Ηρακλής, σαν ένας από τους αουτσάιντερ, παίζει πολύ δυνατά εντός έδρας, σε 12 παιχνίδια σκόραρε 18 πόντους, με διαφορά τερμάτων 13:8. Στο πρωτάθλημα ο Ηρακλής εντός έδρας δεν χάνει από τις 14 Σεπτεμβρίου 2015 και από τα τελευταία 13 εντός έδρας παιχνίδια πέτυχε 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Ο Ολυμπιακός για άλλη μια φορά έγινε πρωταθλητής της Ελλάδας πολύ πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Μετά από 26 αγώνες οι φιλοξενούμενοι σκόραραν 73 πόντους με διαφορά τερμάτων 65-14. Εκτός έδρας ο Ολυμπιακός έπαιξε 13 παιχνίδια, όπου σκόραρε 34 πόντους, πετυχαίνοντας 29 και τρώγοντας 9 γκολ.

Στα ματς των αντιπάλων ο αδιαφιλονίκητος αρχηγός είναι σημερινή φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία κέρδισε και το παιχνίδι του πρώτου γύρου 2:0. Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει κατοχυρώσει τον τίτλο, οι φιλοξενούμενοι δεν ρίχνουν την ορμή και συνεχίζουν να επικρατούν στο πρωτάθλημα. Η πρόβλεψή μου είναι ο Ολυμπιακός θα νικήσει.

Πρόγνωση: Διπλό 2 με απόδοση 1,45 στο Sportingbet


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *