The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά για Ζάβισα – Λέγκια στις 6 Απριλίου στις 19:00 (ώρα Μόσχας)

Завиша-Легия-06.04

Την Τετάρτη, 6 Απριλίου στις 19:00 στο γήπεδο του Μπίντγκοστς «Zdzisław Krzyszkowiak» η Ζάβισα στο επαναληπτικό αγώνα του ημιτελικού του Κύπελλο Πολωνίας θα υποδεχτεί τη Λέγκια. Το πρώτο αγώνα κέρδισε η Λέγκια με 4:0.

Μετά από 0:4 στο πρώτο παιχνίδι η επικείμενη συνάντηση γίνεται μια τυπική διαδικασία και για τις δύο ομάδες. Η Ζάβισα παίζει στη δεύτερη κατηγορία ομάδων της Πολωνίας και αγωνίζεται για την προαγωγή στην κατηγορία. Μετά από 24 γύρους οι γηπεδούχοι με 39 πόντους κατέχουν την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, απέχοντας 9 πόντους από τη δεύτερη θέση που δίνει δικαίωμα να ανέβουν στην κατηγορία. Μετά το χειμερινό διάλειμμα η Ζάβισα πραγματοποίησε 3 παιχνίδια εντός έδρας, με δύο νίκες και μία ισοπαλία, γενικώς το αήττητο σερί εντός έδρας είναι 5 αγώνες.

Η Λέγκια είναι αρχηγός του πολωνικού ποδοσφαίρου αυτή τη σεζόν, μετά από 29 γύρους η ομάδα με 59 βαθμούς κυριαρχεί στο εθνικό πρωτάθλημα. Μετά το χειμερινό διάλειμμα η Λέγκια έπαιξε 4 παιχνίδια εκτός έδρας, σε 3 κέρδισε και σ’ ένα ηττήθηκε, με διαφορά τερμάτων 6-5. Μετά την νίκη στον αντίπαλο εντός έδρας του με 4:0 ο προπονητής μπορεί να πειραματίζεται με τη σύνθεση της ομάδας.

Η ιστορία των προσωπικών συναντήσεων των ομάδων αποτελείται από 7 παιχνίδια. Πέντε φορές νίκησε η Λέγκια, συμπεριλαμβανομένων των τριών τελευταίων παιχνιδιών. Το επερχόμενο ματς δεν θα επηρεάσει την πρόκριση των φιλοξενούμενων στον τελικό. Πιστεύω, ότι το παιχνίδι, καθώς και η πρώτη συνάντηση των ομάδων, θα είναι αποτελεσματικό. Η πρόβλεψή μου είναι Over 2,5.

Πρόβλεψη: Over 2,5 με απόδοση 2,05 στο Unibet


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *