The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά για Βόλφσμπουργκ – Ρεάλ Μαδρίτης [06.04.16]Προημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ

Ronaldo 06.04

Προημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ

Χώρος: «Volkswagen Arena», Βόλφσμπουργκ

06.04.16, 21:45 (ώρα Μόσχας)

 

Βόλφσμπουργκ – Ρεάλ Μαδρίτης

Την Τετάρτη θα συνεχιστούν οι αγώνες του προημιτελικού του Champions League, και ένας από αυτούς θα είναι μονομαχία μεταξύ των γερμανικών «λύκων» και ισπανικής «βασίλισσας». Οι Bookies ως ξεκάθαρο φαβορί για τον επερχόμενο αγώνα θεωρούν την ομάδα της Μαδρίτης, και ίσως δικαίως, διότι η ομάδα του Ζιντάν δεν δείχνει μόνο τα άψογα αποτελέσματα, αλλά επίσης παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Η πτώση της Βόλφσμπουργκ

Η ομάδα του Hecking εντός της γερμανικής Bundesliga δεν μπορεί να κερδίσει τα τρία παιχνίδια στη σειρά. Οι εκτός έδρας ήττες από την Χοφενχάιμ με σκορ 0:1 και Bayer με αποτέλεσμα 0:3, καθώς και η εντός έδρας ισοπαλία με την Darmstadt 1:1. Ως αποτέλεσμα μετά από τα 28 παιχνίδια στο γερμανικό πρωτάθλημα οι “λύκοι” στο ενεργητικό τους έχουν μόνο 38 πόντους, οι οποίοι αντιστοιχούν στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga.

Η άνοδος της Ρεάλ

Η Ρεάλ, σε αντίθεση με τη γερμανική ομάδα, στα τέλη Μαρτίου και στις αρχές Απριλίου αποδεικνύει την άριστη απόδοση. Στη Πρέμιερ η “βασίλισσα” νίκησε τη Θέλτα με σκορ 7:1, τη Λας Πάλμας με σκορ 2:1, τη Σεβίλλη 4:0, καθώς και εκτός έδρας νίκησε τη Βαρκελώνη 2:1. Στο ισπανικό πρωτάθλημα οι “μαρένγκες” σκόραραν 69 πόντους μετά από τους 31 αγώνες, κατέχουν την τρίτη θέση στην κατάταξη του ισπανικού πρωταθλήματος και μπορούν ακόμα να αγωνιστούν για το τρόπαιο.

Πρόγνωση

Για τη Βόλφσμπουργκ ο προημιτελικός του Champions League είναι ένα μεγάλο επίτευγμα, γι’ αυτό για την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης κανένας δε θα μαλώσει τους Γερμανούς. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι ομάδες διαφορετικού επιπέδου, εκτός από αυτό οι “λύκοι” είναι τώρα στην πτώση, ενώ οι Μαδριλένιοι είναι σε άνοδο. Η Ρεάλ Μαδρίτης δύσκολα να είναι ευγενική με τη Βόλφσμπουργκ αλλά θα προσπαθήσει να κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι της σειράς και όσο γίνεται πιο κοντά να πλησιάσει στα ημιτελικά του Champions League. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Ρεάλ Μαδρίτης θα νικήσει.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *