The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά αγώνων Champions League : Group B

pame stoixima

trrrrrr

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΣΤ

Διεξάγεται στο Anfield  χωρητικότητας 45,276 θεατών. (21:45)

anfield

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ : Κανένα μεταξύ τους  παιχνίδι .

ΦΟΡΜΑ : Στους 6 τελευταίους αγώνες  η Λιβερπούλ μετράει 3 νίκες και 3 ήττες σημειώνοντας 9 τέρματα και δέχτηκε 6 .Η Λουντογκόρεστ μετράει  3 νίκες , 2 ισοπαλίες και 1 ήττα σημειώνοντας 8 τέρματα ενώ δέχτηκε 5 τέρματα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

liverpool

ΑΠΟΨΗ ΣΧΟΛΗΣ : Με απουσίες οι γηπεδούχοι κόντρα όμως σε μια άπειρη ομάδα έστω και δύσκολα θα πάρουνε το ζητούμενο .Χαμηλός ο Άσσος στο €1.20. Θα πάμε με ένα ειδηκό στοίχημα που είναι ο Μπαλοτέλι να σκοράρει οποιοδήποτε γκολ με τιμή στο €1.75.

 

________________________________________________________________________________

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Διεξάγεται στο Santiago Bernabéu  χωρητικότητας 81,044 θεατών. (21:45)

el_bernabeu_cobijara_a_los_favoritos

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ : Είναι η πρώτη φορά που έρχονται  αντιμέτωπες οι δυο ομάδες.

ΦΟΡΜΑ : Στους 6 τελευταίους αγώνες  η Ρεάλ Μαδρίτης μετράει 2 νίκες 1 ισοπαλία και 3 ήττες σημειώνοντας 7 τέρματα και δέχτηκε 9 .Η Βασιλεία  μετράει  4 νίκες και 2 ήττες σημειώνοντας 15 τέρματα ενώ δέχτηκε 7 τέρματα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

REASSS

ΑΠΟΨΗ ΣΧΟΛΗΣ : Μετά από δύο απανωτές ήττες στο πρωτάθλημα οι Μερένχες μπορούν απέναντι στην Βασιλεία να πάρουν μία νίκη που θα τους ανεβάσει την ψυχολογία. Επιλογή μας το Over 3.5 goals με τιμή γύρω στο €1.85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *