The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προβλέψεις για το σημερινό αγώνα Εσπανιόλ Βαρκελώνης εναντίον Μπέτις

Espanyol-Betis-31.03

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Εστάδι Κορνέλλα-Ελ Πρατ

Προτεινόμενο στοίχημα: γηπεδούχοι – απόδοση 2,17

Το διεθνές διάλειμμα τελείωσε, και αυτό σημαίνει ότι έχει επιστρέψει η Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας. Στον εναρκτήριο αγώνα του 29ου γύρου θα συναντηθούν Εσπανιόλ και Μπέτις. Απ’ αυτόν τον αγώνα περιμένω τη νίκη των παπαγάλων.

Η Εσπανιόλ αυτή τη στιγμή με 40 πόντους βρίσκεται στην 9 θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Είναι δύσκολο να πούμε ότι οι παπαγάλοι έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν για τη θέση στα ευρωπαϊκά κύπελλα, επειδή η διαφορά από την έκτη θέση είναι 8 μονάδες, ένα αρκετά σημαντικό χάντικαπ, δεδομένης της κανονικότητας να σκοράρουν πόντους των ομάδων από την πρώτη εξάδα.

Εντός έδρας η Εσπανιόλ παίζει πολύ καλά και σκόνταψε για όλη τη σεζόν μόλις τρεις φορές με 6 νίκες και 5 ισοπαλίες. Στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια οι παπαγάλοι κέρδισαν 4 νίκες: Γρανάδα (3:1), Σεβίλλη (3:1), Οσασούνα (3:0), Λας Πάλμας (4:3). Η διαφορά τερμάτων είναι 25:18, δηλαδή, κατά μέσο όρο η ομάδα σκοράρει περίπου δύο γκολ και χάνει λίγο περισσότερο από ένα γκολ.

Η Μπέτις μετά από 28 γύρους βρίσκεται στην 13η θέση και αισθάνεται πολύ άνετα, γιατί μέχρι τη ζώνη του υποβιβασμού είναι 10 μονάδες. Ως εκ τούτου, το υπόλοιπο της σεζόν μπορεί να περάσει σε ένα ήσυχο περιβάλλον, δίνοντας έμφαση μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια. Ευτυχώς εντός έδρας η Μπέτις παίζει αρκετά καλά: 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Εκτός έδρας αυτή τη σεζόν οι Σεβιλλιανοί δεν είναι ούτε κρύο ούτε ζέστη, μόλις 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 9 ήττες. Η διαφορά τερμάτων είναι 13:26, δηλαδή, κατά μέσο όρο η ομάδα με συνέπεια σκοράρει 1 γκολ και χάνει από 2. Στα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια η Μπέτις σημείωσε 3 ήττες. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή τη σεζόν οι Σεβιλλιανοί εκτός έδρας δεν έχουν νικήσει ακόμα ομάδες, οι οποίες βρίσκονται πάνω από την 14η θέση.

Αν κοιτάξετε τις τελευταίες προσωπικές συναντήσεις των ομάδων αυτών, υπάρχει ισότητα: 2 νίκες στο λογαριασμό της Μπέτις και 2 νίκες στην Εσπανιόλ με 1 ισοπαλία. Εντός έδρας τους οι παπαγάλοι στους τελευταίους 5 προσωπικούς αγώνες κέρδισαν 3 νίκες και μόνο μία φορά έχασαν.

Στην πραγματικότητα καμία από τις ομάδες σ’ αυτή τη σεζόν δεν έχει κίνητρα πλέον. Και έτσι εδώ έρχεται στο προσκήνιο ο παράγοντας της έδρας, επειδή στην Ισπανία σε κάθε ματς οι ομάδες εντός έδρας τους πάντα παίζουν για το αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα οι παπαγάλοι και εκτός έδρας αυτή τη σεζόν έχουν νικήσει τη τρέχουσα Μπέτις (0:1).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *