The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προβλέψεις για τον αγώνα Γερμανία εναντίον Μεξικό

Germany-Mexico-29.06

Κύπελλο Συνομοσπονδιών Ημιτελικός

Πέμπτη, 29 Ιουνίου, 9:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Olimpiyskiy Stadion Fisht

Προτεινόμενο ποντάρισμα: Over 2.5

38 – τόσα γκολ σημειώθηκαν στους 12 αγώνες της τελικής φάσης του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, ξεκινώντας από την κλήρωση του 2005 (χωρίς να λαμβάνονται υπόψη γκολ που σημειώθηκαν στην παράταση). Είναι 3,17 γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο. Δηλαδή, πάρα πολλά.

Οπότε από τα αποφασιστικά ματς του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών 2017 είναι λογικό να αναμένουμε θεαματικό αγώνα με πολλά γκολ. Ειδικά επειδή η Γερμανία και το Μεξικό είναι ομάδες περισσότερο από κατάλληλες για ανοικτό και αποτελεσματικό αγώνα.

Οι Γερμανοί στη φάση των ομίλων έχουν σκοράρει 7 γκολ (καμία άλλη ομάδα δεν έχει σκοράρει περισσότερα) και έκαναν 46 σουτ προς το τέρμα (πάνω απ’ όλους), αν και έπαιζαν στον όμιλο Β, ο οποίος ήταν αρκετά δύσκολος. Είναι αξιοσημείωτο ότι στη δεύτερη θέση στον αριθμό των σουτ στο στόχος είναι το Μεξικό (45), και στα σουτ στο περίγυρο της εστίας οι Μεξικανοί έχουν ακόμη ξεπεράσει τους Γερμανούς.

Την ίδια στιγμή οι δύο ομάδες έχασαν από 4 γκολ, για τη σύγκριση, η Πορτογαλία και η Χιλή, οι άλλες ημι-φιναλίστ, έχασαν από 2. Έτσι, αν και αν κάποιο από τα ημιτελικά θα είναι παραγωγικό, σίγουρα του Σότσι, ευτυχώς το Μεξικό και η Γερμανία είναι ομάδες που έχουν τάση για αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Με τους Γερμανούς όλα είναι ευνόητα. Η ομάδα των νέων του Λεβ παίζει τολμηρό επιθετικό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας ένα τεράστιο αριθμό των επικίνδυνων στιγμών, αλλά για διάφορους λόγους χάνει τακτικά. Η έλλειψη της ομαδικής εργασίας στην άμυνα (ο Λεβ πειραματίζεται με την πίσω γραμμή, τα παιδιά δεν έχουν παίξει ποτέ μαζί), με έμφαση στις επιθετικές ενέργειες, η κοινότυπη έλλειψη εμπειρίας (στην άμυνα παίζουν ως επί το πλείστον νέοι παίκτες) – όλα αυτά οδήγησαν στο γεγονός ότι οι Γερμανοί στη φάση των ομίλων έχασαν όχι μόνο από τη Χιλή (ήδη στο 6ο λεπτό), αλλά και από την Αυστραλία (2 γκολ) με το Καμερούν, το οποίο έπαιξε με δέκα παίκτες.

Παρόμοια λόγια αξίζει και το Μεξικό. Στις ενέργειες στην επίθεση δεν υπάρχουν παράπονα: υπάρχουν και η ταχύτητα και η πίεση, και η δημιουργικότητα. Η ομάδα δημιουργεί πολλές επικίνδυνες στιγμές, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη στην γρήγορη αντεπίθεση, επειδή σχεδόν όλοι οι παίκτες της επίθεσης του Μεξικού τρέχουν, έχουν γρήγορα πόδια. Ο Χιμένες, Dos Santos, Vela, Chicharito, Peralta, προσωπικά εμένα με εξέπληξαν ευχάριστα ο Damme και ο Lozano – με τέτοια επιλογή των παικτών είναι αμαρτία να μη σκοράρεις. Ακόμη και στους πραγματιστές Πορτογάλους οι Μεξικανοί έχωσαν δύο φορές. Πόσα θα σκοράρουν στους περισσότερο ανοικτούς Γερμανούς;

Όπως και η Γερμανία, το Μεξικό δεν έχει κράτησε ανέπαφη την εστία του ούτε μία φορά. Τολμώ να πω ότι εάν η ομάδα χάνει από τη Νέα Ζηλανδία και τη Ρωσία, θα χάσει αναπόφευκτα 2-3 από τους νέους Γερμανούς. Γενικώς, στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών οι Μεξικανοί έχουν ήδη χάσει στα 8 παιχνίδια στη σειρά. Η σειρά αυτή ξεκίνησε το 2005, στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο κατά της Γερμανίας… Ο βασικός χρόνος έληξε με σκορ 3:3, αλλά στη συνέχεια ο Μπάλακ σκόραρε στην παράταση και έφερε τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Τότε το Over 2.5 έχει σπάσει πριν από το διάλειμμα, δεν θα εκπλαγώ αν η Γερμανία και το Μεξικό και πάλι να ευχαριστήσουν τους οπαδούς με παραγωγικό παιχνίδι. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: σύνολο πάνω από 2,5 με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *