The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πουέμπλα εναντίον Κλουμπ Αμέρικα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Пуэбла-Америка-09.09b

Πρωτάθλημα Μεξικού

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020, 5:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μεξικό. Πουέμπλα. Στάδιο Κουαουτέμοκ

Το βράδυ από Τρίτη προς Τετάρτη θα διεξαχθεί ο επόμενος αγώνας του ένατου γύρου του πρωταθλήματος του Μεξικού μεταξύ Πουέμπλα και Κλουμπ Αμέρικα.

Πουέμπλα

Προς το παρόν η Πουέμπλα είναι δέκατη με 10 πόντους και διαφορά τερμάτων 12:11. Οι «γλυκοπατάτες» μπορούν να καυχηθούν με ισχυρή αρχή εκστρατείας. Ωστόσο, η πρόσφατη νίκη 4:1 επί της Τούλουκα ήταν η μόνη λάμψη ελπίδας εν μέσω συντριβής από τις Τίγκρες (1:2), Πατσούκα (0:1), Τιχουάνα (0:1) και Πούμας (1:4).

Κλουμπ Αμέρικα

Η ναυαρχίδα του Μεξικού ποδοσφαίρου Κλουμπ Αμέρικα είναι στην τέταρτη θέση, με 16 πόντους και διαφορά τερμάτων 17:12 στο ενεργητικό της. Τον τελευταίο καιρό οι «αετοί» κηρύττουν ανοιχτό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Νίκες 3:1 επί της Santos Laguna, 2:1 επί της Atlético San Luis και 3:1 επί της Mazatlan και ήττες 1:4 από την Queretaro και 1:3 από την Monterrey – μια άλλη επιβεβαίωση αυτού.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες επικεντρώνονται σε ενεργές δράσεις στην επίθεση, ενώ η άμυνα τους δεν είναι εντάξει. Η πρόβλεψή μου: θα σημειωθούν πολλά γκολ εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *