The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Τυνησία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Portugal-Tunisia-28.05

Φιλικός

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018, 9:45 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Στις 28 Μαΐου στις 9:45 μ.μ. στη Μπράγκα στο γήπεδο “Πόλη” η εθνική Πορτογαλίας στο φιλικό αγώνα θα φιλοξενεί την εθνική ομάδα της Τυνησίας.

Οι Πορτογάλοι στο τελευταίο φιλικό αγώνα έχασαν από την ολλανδική ομάδα 0:3, διακόπτοντας την αήττητη σειρά των 14 αγώνων. Οι Πορτογάλοι είχαν να χάσουν από τις 3 Ιουνίου 2016 έως τις 26 Μαρτίου 2018, σημειώνοντας 10 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Στο επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα η εθνική Πορτογαλίας είναι ένας από τους υποψηφίους τουλάχιστον για μετάλλια, η θέση των πρωταθλητών της Ευρώπης τους υποχρεώνει.

Η εθνική Τυνησίας δεν γνωρίζει ήττες από τις 28 Μαρτίου 2017 για 7 αγώνες. Η ομάδα της Αφρικής κέρδισε 5 νίκες και δύο φορές έπαιξε ισοπαλία. Και η ξηρή σειρά των Τυνήσιων φτάνει τα 325 λεπτά. Το παιχνίδι στην άμυνα είναι ο ισχυρότερος κρίκος της σημερινής εθνικής ομάδας της Τυνησίας, η οποία το καλοκαίρι καθώς και οι Πορτογάλοι θα έρθει στη Ρωσία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αλλά σε αντίθεση με τους Ευρωπαίους, οι πιθανότητες της ομάδας να φτάσουν στα πλέι-οφ δεν είναι πολύ υψηλές, χωρίς να αναφέρουμε τον αγώνα για μετάλλια.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Πορτογαλίας και της Τυνησίας συναντήθηκαν μια φορά το 2002, παίζοντας ισοπαλία 1:1. Οι Πορτογάλοι είναι πιο δυνατοί από τους φιλοξενούμενους τους, καθώς παίζουν εντός έδρας, γι’ αυτό είναι φαβορί για τη νίκη και πρέπει να ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους προτού αναχωρήσουν για το Mundial. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της πορτογαλικής ομάδας με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *