The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Πολωνία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Portugal-Poland-20.11

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Λιγκ Α Όμιλος 3 – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

«Estádio Dom Afonso Henriques», Γκιμαράες

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 6ου γύρου της φάσης των ομίλων του Πρωταθλήματος Εθνών η εθνική Πορτογαλίας θα αγωνιστεί με την εθνική Πολωνίας. Δυστυχώς όμως αυτός ο αγώνας δεν έχει πλέον σημασία στο τουρνουά, επειδή στον όμιλο 3 της Λιγκ Α όλα έχουν τελειώσει: η Πορτογαλία κέρδισε την πρώτη θέση, οι Ιταλοί διατήρησαν την παρουσία τους στη Λιγκ Α ενώ οι Πολωνοί πέφτουν στη Λιγκ Β. Παρόλα αυτά, οι «Ευρωπαίοι Βραζιλιάνοι» σίγουρα θα προσπαθήσουν να ευχαριστήσουν το κοινό που συγκεντρώθηκε στο Γκιμαράες με ποιοτικό ποδόσφαιρο και νίκη.

Χωρίς τον Ρονάλντο

Η εθνική Πορτογαλίας συνεχίζει να παίζει χωρίς τον αρχηγό της Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αρνήθηκε να παίξει στο Πρωτάθλημα Εθνών, αλλά όπως αποδείχθηκε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τους Πυρηναίους. Η ομάδα του Fernando Santos κατάφερε να επιτύχει το επιθυμητό, ​​να κερδίσει στον όμιλο 3 την Ιταλία και την Πολωνία. Έπαιξαν δύο φορές με την Ιταλία: κέρδισαν 1:0 εντός έδρας, έπαιξαν ισοπαλία εκτός έδρας 0:0. Με τους Πολωνούς ήταν πιο παραγωγικοί: 3:2 στον εκτός έδρας αγώνα.

Κρίση

Η εθνική ομάδα της Πολωνίας βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, δεν συμβαίνει η αλλαγή γενιών, αλλά αρκετοί αποχωρούντες παίκτες δεν μπορούν να αντικατασταθούν άξια, οι νέοι που ήρθαν είναι σαφώς ασθενέστεροι από τους προκατόχους τους, ενώ οι βετεράνοι που έμειναν φαίνεται έχουν χάσει τα κίνητρά τους στην εθνική ομάδα. Η τελευταία νίκη των Πολωνών καταγράφηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, όταν οι «λευκοί αετοί» επικράτησαν των Ιαπώνων 1:0, οι οποίοι δεν είχαν πολύ μεγάλο κίνητρο.

Πρόβλεψη

Η εθνική Πορτογαλίας νίκησε την Πολωνία στην έδρα του αντιπάλου, σίγουρα οι νότιοι θα νικήσουν τους δυτικούς Σλάβους και στη δική τους έδρα. Σε αυτό το ζευγάρι το βέλτιστο στοίχημα φαίνεται να είναι στους γηπεδούχους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της εθνικής Πορτογαλίας με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *