The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Ουκρανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

015-Portugal-Ukraine-22.03

Προκριματικά Euro 2020 – Προκριματικός γύρος – Όμιλος Β – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estádio da Luz, Λισαβόνα

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου, στη Λισαβόνα θα πραγματοποιηθεί ένας από τους αγώνες της φάσης των ομίλων στα προκριματικά του Euro 2020, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας και της Ουκρανίας. Οι Ουκρανοί τα τελευταία χρόνια έχουν προσθέσει σημαντικά, αλλά οι Πορτογάλοι είναι πολύ δυνατοί. Έτσι, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Πορτογαλία – Ουκρανία στο σύνολο.

Αμυντικό στυλ παιχνιδιού

Αυτή τη στιγμή η εθνική Πορτογαλίας έχει εκπληκτική σύνθεση και ο προπονητής ξέρει να «εκπλήσσει» με τις τακτικές του ενέργειες. Και γενικώς στη γραμμή επίθεσης οι Πορτογάλοι έχουν πανέμορφη επιλογή ερμηνευτών, αλλά δεν υπάρχουν πολλά γκολ. Ιδιαίτερα εντός έδρας, όπου η “ομάδα των εκλεκτών” προσπαθεί να ενεργεί προσεκτικά και περιορισμένα (προφανώς φοβάται να σκοντάψει). Έτσι στην Λίγκα των Εθνών η ενδεκάδα του Φερνάντο Σάντος σημείωσε 3 γκολ σε μόνο έναν αγώνα (νίκη επί της Πολωνίας με σκορ 2:3), ενώ οι υπόλοιπες 3 συναντήσεις έληξαν με συνολικό σκορ 2:1.

Αδύναμη επίθεση

Την ίδια στιγμή η εθνική Ουκρανίας τα τελευταία χρόνια έχει προσθέσει ελαφρώς, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά προβλήματα. Στην Λίγκα των Εθνών η ενδεκάδα του Αντρέι Σεβτσένκο κέρδισε στον όμιλο πρόωρα. Ακριβώς γι’ αυτό στον τελευταίο γύρο οι Ουκρανοί εκτός έδρας έχασαν από τη Σλοβακία με σκορ 4:1. Και ξέρετε, δεν ήταν μόνο η χαλάρωση, αλλά και τακτικό λάθος της ομάδας. Γενικώς εκτός έδρας οι “κίτρινο-μπλε” χάνουν γκολ τακτικά, ενώ οι ίδιοι σκοράρουν με δυσκολία.

Πρόβλεψη

Μπροστά στους οπαδούς της η εθνική Πορτογαλίας παίζει προσεκτικά και χάνει λίγο, ενώ η εθνική Ουκρανίας δεν ξέρει να παίξει με τον πρώτο αριθμό. Πιθανότατα, οι Πορτογάλοι θα κυριαρχούν σε αυτόν τον αγώνα, ενώ οι Ουκρανοί θα προσπαθήσουν να μην χάσουν (κάτι που δεν το καταφέρνουν και τέλεια εκτός έδρας). Οπότε, εδώ είναι πιο λογικό να περιμένουμε μονόπλευρο παιχνίδι με ελάχιστο αριθμό γκολ. Αλλά σίγουρα θα υπάρχει ένα, επειδή η Ουκρανία χάνει συνεχώς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της εθνικής Πορτογαλίας με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *