The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Λιθουανία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Португалия-Литва-14.11b

Προκριματικά EURO 2020 – Όμιλος Β – 9 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Στάδιο  Αλκάρβε

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 14 Νοεμβρίου, στα προκριματικά για το Euro 2020 η εθνική Πορτογαλίας θα φιλοξενεί την εθνική Λιθουανίας. Παρόλο που όλα φαίνονται προφανή σε αυτόν τον αγώνα, ετοιμάσαμε την πρόβλεψή μας.

Οι Πορτογάλοι πρέπει να υπερασπιστούν τον τίτλο

Η εθνική Πορτογαλίας παίζει σ’ αυτή την επιλογή χειρότερα απ’ ό,τι περίμεναν από την τρέχουσα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Η ομάδα έχασε τον τελευταίο αγώνα από την Ουκρανία – 2:1, τώρα η πρώτη γραμμή για τον Κριστιάνο και την ομάδα του είναι απροσπέλαστη, την έχουν ήδη πάρει οι Ουκρανοί. Προς το παρόν οι Πορτογάλοι είναι οι δεύτεροι στον όμιλο και όλα εξαρτώνται από αυτούς, η ομάδα πρέπει απλώς να κερδίσει τους δύο τελευταίους αγώνες για να πάρει το εισιτήριο στο Euro. Οι αντίπαλοι δεν ήταν οι πιο δύσκολοι, η Λιθουανία και το Λουξεμβούργο. Δεν υπάρχει περιθώριο σφάλματος, καθώς οι Σέρβοι είναι μόνο ένα βαθμό πίσω, έτσι ώστε να μπορούν να επωφεληθούν από το λάθος.

Η Λιθουανία τελειώνει τα ανεπιτυχή προκριματικά

Για τη Λιθουανία, αυτά τα προκριματικά ήταν μια πλήρης αποτυχία, η ομάδα έχασε τον αγώνα ακόμα και από το Λουξεμβούργο, παίρνοντας τελικά την τελευταία θέση στον όμιλο. Η ομάδα έχει μόνο ένα βαθμό, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της τελευταίας συνάντησης, η ομάδα θα παραμείνει στην τελευταία θέση. Σημειώστε ότι οι Λιθουανοί έδειξαν πολύ αδύναμο ποδόσφαιρο, σε αγώνες με τα φαβορί η διαφορά στην κατηγορία ήταν αμέσως ορατή. Η ομάδα θα έχει οικονομικά κίνητρα, καθώς οι Σέρβοι υποσχέθηκαν ένα σημαντικό ποσό εάν κερδίσουν βαθμούς από τους Πορτογάλους, αλλά ακόμη και αυτό δεν θα βοηθήσει τη Λιθουανία στην επικείμενη συνάντηση.

Πρώτο παιχνίδι

Η συνάντηση στη Λιθουανία έληξε αρκετά προβλέψιμα, οι Πορτογάλοι νίκησαν τον αντίπαλο με σκορ 5:1. Και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει βελτιώσει σημαντικά τις στατιστικές του, σκοράροντας τέσσερα γκολ.

Πρόβλεψη

Δεδομένου ότι τα φαβορί θα έχουν κίνητρα, η πρόβλεψη για τον αγώνα μεταξύ Πορτογαλίας και Λιθουανίας δεν είναι και τόσο δύσκολη. Οι αντίπαλοι διαφέρουν σημαντικά στην κατηγορία, αυτό μπορεί να γίνει κατανοητό από τις αποδόσεις των bookmakers. Προτείνουμε να πάρετε εδώ τη νίκη της εθνικής Πορτογαλίας με χάντικαπ -3,5 γκολ. Ίσως το χάντικαπ να είναι εντυπωσιακό, αλλά για τους Πορτογάλους αυτό δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Πορτογαλίας με χάντικαπ -3,5 με απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *