The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Κροατία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Portugal-Croatia-06.09

Φιλικός αγώνας

“Estádio Do Algarve”, São João da Venda

Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα την ερχόμενη Πέμπτη η εθνική Πορτογαλίας στην έδρα της θα φιλοξενεί τον φιναλίστ του τελευταίου Παγκοσμίου Κυπέλλου, την εθνική Κροατίας. Παρά την τρέχουσα κατάσταση της ομάδας των Βαλκανίων, τα bookies σ’ αυτό το ζεύγος βρίσκονται στην πλευρά των Πυρηναίων. Μην ξεχνάτε ότι οι Πορτογάλοι είναι οι σημερινοί πρωταθλητές της Ευρώπης και στο Παγκόσμιο Κύπελλο οι «Ευρωπαίοι Βραζιλιάνοι» δεν είχαν άσχημη εμφάνιση, αποκλείστηκαν μόνο στους 16.

Κίνητρο

Ενάντια στο φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου οι Πορτογάλοι θα έχουν μια ιδιαίτερη διάθεση, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα τους. Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι οι Πορτογάλοι έπαιξαν στις εφτά Ιουνίου κατά την αλγερινή ομάδα, η συνάντηση έληξε με το σκορ 3:0, παραγωγικές ενέργειες είναι στο λογαριασμό του Γκουέδες, ο οποίος σκόραρε δύο φορές με ασίστ του Μπερνάρντο Σίλβα και Γκερέρο, και του Φερνάντες, ο οποίος σκόραρε μετά τη πάσα του Ρονάλντο.

Ασημένια πρωταθλήτρια 

Η εθνική Κροατίας ήταν φιναλίστ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Βαλκάνιοι στα πλέι-οφ δεν έχουν κερδίσει ποτέ στο κανονικό χρόνο του αγώνα, περνώντας τους Δανούς και τους Ρώσους στη διαδικασία των πέναλτι, και τους Βρετανούς νίκησαν στην παράταση. Στον τελικό οι Κροάτες δεν είχαν καμία τύχη στην αντιπαράθεση με την εθνική Γαλλίας, ήττα 2:4. Πολλοί Κροάτες ποδοσφαιριστές μόλις πρόσφατα επέστρεψαν από τις διακοπές, δηλ. δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τώρα οι Κροάτες δεν είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Πρόβλεψη

Η εθνική Πορτογαλίας έχει υψηλότερο κίνητρο από τους Κροάτες, άλλωστε, στο πλευρό των Πυρηναίων είναι ο παράγοντας της έδρας και οι οπαδοί τους, που θα οδηγήσουν τα παιδιά του Φερνάντο Σάντος μπροστά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Πορτογαλίας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *