The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Κροατία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Португалия-Хорватия-05.09b

Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Γ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πορτογαλία. Πόρτο. Στάδιο Ντραγκάο

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος γύρος του Πρωταθλήματος των Εθνών στην Κατηγορία Α μεταξύ των εθνικών ομάδων της Πορτογαλίας και της Κροατίας.

Πορτογαλία

Η Πορτογαλία δεν είναι μόνο η τρέχουσα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Το 2019 η σημερινή γενιά του Celesao έγινε ο πρώτος κάτοχος του Πρωταθλήματος Εθνών ΟΥΕΦΑ. Καθώς οι παίκτες του Santos ξεπέρασαν τα προκριματικά για το Euro 2020 χωρίς μεγάλη δυσκολία. Κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στον όμιλο με την Ουκρανία, Σερβία, Λουξεμβούργο και Λιθουανία.

Κροατία

Το κύριο επίτευγμα της Κροατίας τα τελευταία χρόνια είναι η πρόκριση στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2018, όπου οι παίκτες του Ντάλιτς έχασαν 2:4 από τη Γαλλία. Στη συνέχεια υπήρξε ένα μη εκφραστικό παιχνίδι στο Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ, καθώς και λογική πρώτη θέση στα προκριματικά για το Euro-2020. Τότε οι αντίπαλοι των Κροατών ήταν η Ουαλία, η Σλοβακία, η Ουγγαρία και το Αζερμπαϊτζάν.

Πρόβλεψη

Οι γηπεδούχοι θεωρούνται μικρό φαβορί αυτού του ζεύγους. Ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο να αντιμετωπίσουν την αντίσταση των ενοχλητικών Κροατών. Όσο για μένα, η ομάδα των φιλοξενουμένων έχει την ευκαιρία να αρπα΄ξει ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Πορτογαλίας χάντικαπ +1 ή ισοπαλία με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *