The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Ισπανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Португалия-Испания-27.09

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Β – Αγωνιστική 6/6

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο της Μπράγκα

Ολοκληρώνεται ο γύρος των ομίλων του Πρωταθλήματος Εθνών, στη δεύτερη τετράδα της Α’ κατηγορίας, μόνο στον τελευταίο γύρο θα αναδειχθεί ο νικητής. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Πορτογαλία – Ισπανία, η συνάντησή τους θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου.

Η Πορτογαλία μπορεί να παίξει στο φάιναλ φορ

Αν κάποιος δεν θυμάται, ήταν η Πορτογαλία που κέρδισε το πρώτο Πρωτάθλημα Εθνών, τώρα η ομάδα μπορεί να παίξει ξανά στο φάιναλ φορ. Μέχρι στιγμής, ο Κριστιάνο και η παρέα οδηγούν την τετράδα τους, μπροστά από τους Ισπανούς με δύο βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο, οι Πορτογάλοι νίκησαν την εθνική Τσεχίας με σκορ 4:0. Η νίκη στον όμιλο του Πρωταθλήματος Εθνών θα δώσει στους παίκτες αυτοπεποίθηση, εξάλλου είναι εξαιρετικά πολύτιμο να προηγηθούν των ισχυρών Ισπανών.

Η «κόκκινη μανία» πρέπει να νικήσει

Η Fury Roja δυσκόλεψε πολύ για τον αυτό της τη νίκη στον όμιλο, όταν στον τελευταίο γύρο έχασε εντός έδρας από τους Ελβετούς με σκορ 1:2. Λόγω της αναφερόμενης αποτυχίας, οι Ισπανοί έχασαν το προβάδισμα, οπότε μόνο η νίκη θα τους επιτρέψει να κερδίσουν την τετράδα. Το έργο ενώπιον της ομάδας δεν είναι εύκολο, είναι απαραίτητο να νικήσει έναν δυνατό αντίπαλο στην έδρα του. Ακόμα κι αν η «κόκκινη μανία» δεν καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση, δεν θα είναι μεγάλη τραγωδία, το κυριότερο είναι να παίξουν καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο αργότερα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μακρά ιστορία σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, το πλεονέκτημα είναι στην πλευρά των Ισπανών, αλλά οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου έληξε με σκορ 1:1.

Πρόβλεψη

Πολλή προσοχή θα τραβήξει ένα είδος ντέρμπι των Πυρηναίων, καθώς οι ομάδες θα παίξουν πρόσωπο με πρόσωπο για την πρώτη θέση του ομίλου. Οι Ισπανοί πρέπει να ρισκάρουν, γιατί χρειάζονται νίκη και για την Πορτογαλία αρκεί να μη χάσει. Παρά τον μεγάλο αριθμό δυνατών παικτών και στις δύο ομάδες, δεν περιμένουμε υψηλές επιδόσεις, το στοίχημα στο σύνολο των under 2,5 γκολ μοιάζει εφαρμόσιμο (απόδοση 1,79).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *