The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Ιρλανδία: προγνωστικά για στοίχημα

Португалия-Ирландия-01.09

Προκριματικά Μουντιάλ 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estádio Algarve

Μετά από δύο μέρες χωρίς ποδόσφαιρο, επιστρέφουν τα προκριματικά για το Μουντιάλ 2022 σε εμάς. Προσφέρουμε πρόβλεψη για τον αγώνα Πορτογαλία – Ιρλανδία.

Οι Πορτογάλοι είναι φαβορί του ομίλου

Η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας στο Euro 2020 δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε το 2016. Στο ηπειρωτικό πρωτάθλημα, η ομάδα κατέλαβε μόνο την τρίτη θέση στον όμιλο, αφήνοντας μπροστά τη Γαλλία και τη Γερμανία, αλλά αυτό της επέτρεψε να φτάσει στα πλέι οφ. Ήδη στο στάδιο των 16 ο Κριστιάνο και η παρέα του αποκλείστηκαν, χάνοντας από το Βέλγιο με σκορ 0:1. Στην τρέχουσα επιλογή οι Πορτογάλοι σημείωσαν 7 βαθμούς σε τρία παιχνίδια, κάτι που τους επιτρέπει να μοιραστούν την πρώτη θέση με τους Σέρβους, με τους οποίους σημειώθηκε η εκτός έδρας ισοπαλία 2:2. Είναι η Πορτογαλία που πρέπει να θεωρηθεί ως το κύριο φαβορί του ομίλου της.

Η Ιρλανδία δεν διεκδικεί το Παγκόσμιο Κύπελλο

Η Ιρλανδία δεν έφτασε στο τελευταίο μέρος του τελευταίου Euro, στα προκριματικά κατάφερε να παίξει δύο ματς, έχοντας ηττηθεί και στα δύο. Αρχικά, έχασε με σκορ 2:3 εκτός έδρας από τη Σερβία και στη συνέχεια κατάφερε να χάσει από το Λουξεμβούργο στην έδρα της 0:1. Τους Ιρλανδούς γνωρίζουν ως ισχυρούς και μη υποχωρητικούς παίκτες, αλλά με δεδομένη την έναρξη των προκριματικών, μπορούν ήδη να διαγραφούν από τη λίστα των διεκδικητών την πρόκρισης από τον όμιλο.

Προσωπικές συναντήσεις

Αν μετρήσετε όλους τους αγώνες, ακόμη και τους φιλικούς, υπάρχουν έξι συνολικά. Οι ομάδες έχουν σημειώσει από δύο νίκες, ο ίδιος αριθμός αγώνων έληξε με ισοπαλίες, η τελευταία συνάντηση πραγματοποιήθηκε το 2014, τότε η Πορτογαλία κέρδισε μια συντριπτική νίκη σε φιλικό αγώνα με σκορ 5:1.

Πρόβλεψη

Είναι προφανές ότι οι γηπεδούχοι είναι μεγάλο φαβορί εδώ, η διαφορά στην κατηγορία είναι σημαντική. Εδώ μπορείτε επίσης να εστιάσετε στη βαθμολογία του ομίλου, όπου οι αντίπαλοι βρίσκονται σε διαφορετικά άκρα. Πιστεύουμε ότι η Πορτογαλία θα κερδίσει τρεις βαθμούς χωρίς προβλήματα, λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο των εκτελεστών της ομάδας, ποντάρουμε στην επιτυχία των γηπεδούχων με χάντικαπ -1,5 γκολ (απόδοση 1,81).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *