The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Γαλλία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Португалия-Франция-14.11b

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Γ – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πορτογαλία. Λισαβόνα. Στάδιο «Da Luzh»

Η κύρια διακόσμηση του προγράμματος του Σαββάτου για τον πέμπτο γύρο του Πρωταθλήματος Εθνών θα είναι η συνάντηση των εθνικών ομάδων της Πορτογαλίας και της Γαλλίας.

Πορτογαλία

Προς το παρόν η Πορτογαλία ηγείται του κουαρτέτου Γ, έχοντας 10 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 9:1. Νωρίτερα σε αυτό το τουρνουά η «γαλανόλευκη» νίκησε τη Σουηδία δύο φορές (2:0, 3:0), μία φορά ηττήθηκε η Κροατία από αυτήν (4:1), ενώ η Γαλλία κατάφερε να υπερασπιστεί τη λευκή ισοπαλία.

Γαλλία

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια, εθνική Γαλλίας, εξακολουθεί να είναι μια τρομερή ισχύ, ικανή να συνεχίσει να κερδίζει τρόπαια. Και στην τρέχουσα κλήρωση του Πρωταθλήματος Εθνών, οι «μπλε» δείχνουν το υψηλό τους επίπεδο. Κέρδισαν 10 βαθμούς σε τέσσερις μονομαχίες με τη Σουηδία (1:0), την Κροατία (4:2, 2:1) και την Πορτογαλία (0:0).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες αξίζουν η μία την άλλη και ο νικητής αυτού του ζεύγους θα προκριθεί 100% στον τελικό των τεσσάρων του Πρωταθλήματος Εθνών. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή η Πορτογαλία φαίνεται λίγο προτιμότερη, υπέρ της οποίας θα παίξει και ο παράγοντας του γηπέδου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Πορτογαλίας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *