The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Βόρεια Μακεδονία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Португалия-Турция-24.03_cr

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου – Τελικός

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022, 9:45 μ.μ.

Ντραγκάο

Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας πρόβλεψη για τον αγώνα Πορτογαλία – Βόρεια Μακεδονία, οι ομάδες θα διαγωνιστούν για το εισιτήριο για το τελικό μέρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Πορτογάλοι εκπαιδεύτηκαν με ιταλική εμπειρία

Για την Πορτογαλία, οι αγώνες των πλέι οφ έγιναν ένα επιπλέον περιττό τεστ, αφού η ομάδα ήταν υποχρεωμένη να κερδίσει τον όμιλό της, αλλά κατάφερε να αφήσει τους Σέρβους να προχωρήσουν. Στα ημιτελικά των πλέι οφ δόθηκε εντός έδρας μάχη με την Τουρκία, η οποία κερδήθηκε με σκορ 3-1. Το ματς δεν ήταν εύκολο, με σκορ 2:1, ο αντίπαλος δεν μετέτρεψε το πέναλτι, οπότε δεν πήγαν όλα τέλεια. Όλοι ήταν συντονισμένοι για την Ιταλία στα πλέι οφ, οπότε η Βόρεια Μακεδονία είναι μια ευχάριστη έκπληξη, αλλά τώρα δεν υπάρχει περιθώριο λάθους.

Οι Β. Μακεδόνες δεν φοβούνται κανέναν

Η Βόρεια Μακεδονία διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ιστορίας της, αφού μετά το ντεμπούτο της στο τελικό μέρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η ομάδα βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν η πρόκριση στα πλέι οφ ήταν δύσκολη αλλά αναμενόμενη, η νίκη επί της Ιταλίας ήταν μια απίστευτη αίσθηση. Σε εκείνη τη συνάντηση, η Σκουάντρα Ατζούρα έπαιξε εντός έδρας και έκανε 32 σουτ στο τέρμα έναντι 4 στους Β. Μακεδόνες. Το νικητήριο γκολ για τους Β. Μακεδόνες σημειώθηκε στο 90+2 λεπτό μετά το αδέσποτο σουτ του Τραϊκόφσκι. Πλέον η ομάδα δεν φοβάται κανέναν, εξάλλου το αποτέλεσμα δεν θα πιέσει τόσο τους παίκτες της Β. Μακεδονίας όσο τους Πορτογάλους.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν μόνο δύο φορές, και οι δύο συναντήσεις ήταν φιλικές, μια φορά κέρδισαν οι Πορτογάλοι – 1:0, στο δεύτερο παιχνίδι σημειώθηκε ισοπαλία – 0:0.

Πρόβλεψη

Φυσικά, η Πορτογαλία είναι μεγάλο φαβορί και πρέπει να απολαύσει ένα τέτοιο δώρο στον τελικό των play-off. Το παιχνίδι σίγουρα θα γίνει με μεγάλο πλεονέκτημα των γηπεδούχων και η Βόρεια Μακεδονία δεν διεκδικεί να απαντήσει με επίθεση σε επίθεση. Πιστεύουμε ότι οι Β. Μακεδόνες δε θα είναι τόσοι τυχεροί όσο με τους Ιταλούς, οπότε στοιχηματίζουμε ότι οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν με χάντικαπ -1,5 γκολ (απόδοση 1,69).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *