The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πονφεραδίνα εναντίον Εσπανιόλ Βαρκελώνης: προγνωστικά για στοίχημα

Real Sociedad v Elche CF - La Liga Santander

Κύπελλο Ισπανίας

Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2022, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio El Toralín

Θα υπάρχει τόσο λίγο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη στις 4 Ιανουαρίου που η αναμέτρηση Πονφεραδίνα – Εσπανιόλ Βαρκελώνης θα είναι ουσιαστικά το επίκεντρο της ημέρας. Οι αντίπαλοι θα παίξουν στους 32 του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η Πονφεραδίνα προοδεύει τον τελευταίο καιρό

Στην Ισπανία η Πονφεραδίνα δεν είναι τόσο διάσημη, γιατί δεν έχει παίξει ποτέ στην ισχυρότερη κατηγορία. Η ομάδα επέστρεψε πρόσφατα στη Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας, όπου εδραιώθηκε με αυτοπεποίθηση. Στο πρωτάθλημα ο σύλλογος είναι πέμπτος και διεκδικεί αναβάθμιση, η διαφορά από τη δεύτερη θέση είναι 5 βαθμοί. Η Πονφεραδίνα έχει επιβραδύνει τον τελευταίο καιρό καθώς έχει να κερδίσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια, σημειώνοντας μόνο δύο βαθμούς σε αυτό το διάστημα. Το Ισπανικό Κύπελλο είναι ένα εξαιρετικό τουρνουά όπου η ομάδα μπορεί να δηλώσει δυνατά για τον εαυτό της σε όλη τη χώρα.

Οι «παπαγάλοι» πρέπει να προσπαθήσουν πολύ στο κύπελλο

Η Εσπανιόλ επέστρεψε στην Πριμέρα, όπου νιώθει άνετα, εδραιωμένη στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Στον τελευταίο γύρο οι «παπαγάλοι» κέρδισαν μια δύσκολη εκτός έδρας νίκη επί της Βαλένθια με σκορ 2:1. Ο σύλλογος σίγουρα δεν χρειάζεται να σκεφτεί τη διατήρηση της θέσης, οπότε μπορεί να παίξει ακόμη και με τη βασική σύνθεση στο κύπελλο. Σε αυτό το τουρνουά υπάρχει δυνατότητα να προσχωρήσει μακριά και ακόμη και να ανταγωνιστεί για τρόπαιο, επομένως πρέπει να πάρει τη μάχη όσο πιο σοβαρά γίνεται.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν οι αντίπαλοι συναντήθηκαν στη Σεγούντα Ντιβισιόν , τότε η Εσπανιόλ κέρδισε εντός έδρας με σκορ 2:0 και εκτός έδρας 4:1.

Πρόβλεψη

Οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται το ελάχιστο φαβορί, αν και πολλά εξαρτώνται από το με ποια ενδεκάδα θα παίξει η Εσπανιόλ. Αν τα «παπαγαλάκια» θελήσουν να περάσουν με ελάχιστη προσπάθεια, τότε οι πιθανότητες να περάσουν στον επόμενο γύρο θα μειωθούν. Προσφέρουμε να στοιχηματίσετε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5, οι ομάδες έχουν περίπου ίσες πιθανότητες επιτυχίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: over 2.5 με απόδοση 2,35.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *