The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πολωνία εναντίον Χιλή: πρόβλεψη για τον αγώνα

Poland-Chile-08.06

Φιλικός αγώνας

“INEA stadion”, Πόζναν

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018, 9:45 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Παρασκευής μπορεί να ονομαστεί η αναμέτρηση  μεταξύ των εθνικών ομάδων της Πολωνίας και της Χιλής. Οι Χιλιανοί δεν προκρίθηκαν στο Μουντιάλ, αλλά η ομάδα της Νότιας Αμερικής είναι αρκετά ενεργή, παίζοντας φιλικούς αγώνες, και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Η εθνική ομάδα της Πολωνίας λίγο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν έχει παίξει ακόμα, ο επερχόμενος αγώνας θα είναι ο πρώτος από το τέλος Μαρτίου.

Νίκη και ήττα

Η εθνική της Πολωνίας πραγματοποίησε δύο συναντήσεις τον Μάρτιο, πρώτα με τους Νιγηριανούς, και μετά με την ομάδα της Νότιας Κορέας. Από τους Αφρικανούς οι Δυτικοί Σλάβοι έχασαν με σκορ 0:1, ενώ κέρδισαν τους Ασιάτες 3:2. Εκτός από τους Χιλιανούς οι Πολωνοί θα παίξουν φιλικό αγώνα εναντίον των Λιθουανών, ο οποίος προγραμματίζεται για τις 12 Ιουνίου. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στους αντιπάλους της Πολωνίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι οι Ιάπωνες, οι Σενεγάλοι και η ομάδα της Κολομβίας.

Πριν τις διακοπές

Η Πολωνία έχει μπροστά της φιλικό με τη Λιθουανία και τουλάχιστον τρεις αγώνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ η εθνική της Χιλής μετά τη συνάντηση με την Πολωνία ξεκινά διακοπές. Πριν από τους Πολωνούς οι “κόκκινοι” έπαιξαν δύο φιλικά παιχνίδια με τις ομάδες της Ανατολικής Ευρώπης. Πρώτα, έχαναν από τους Ρουμάνους 2:3, και στη συνέχεια ήταν πιο δυνατοί από τους Σέρβους 1:0. Εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα, τόσο ως προς τα αποτελεσματικότητα όσο και ως προς την έκβαση, οπότε οι σημερινοί Χιλιανοί μπορούν να ονομαστούν απρόβλεπτοι. Το μόνο γκολ που σημειώθηκε στις πύλες της σερβικής εθνικής ομάδας είναι στο λογαριασμό του Maripan, που εκπροσωπεί την ισπανική  Αλάβες.

Πρόβλεψη

Η εθνική Πολωνίας πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο χρειάζεται θετικές εντυπώσεις, είναι προφανές ότι στους Χιλιανούς οι Πολωνοί θα εξασκούν το παιχνίδι με την Κολομβία, αν και δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτές οι δύο εθνικές παίξουν το ίδιο ποδόσφαιρο, αλλά το στυλ τους είναι παρόμοιο σε κάτι. Η Πολωνία θα είναι ενεργή από το πρώτο λεπτό, αλλά η τρέχουσα κατάσταση των Χιλιανών είναι καλύτερη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Χιλής με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *