The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πολωνία εναντίον Σουηδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Польша-Россия-01.06

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου – Τελικός

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Σιλεσία

Στις 29 Μαρτίου θα καθοριστούν δύο ακόμη συμμετέχοντες του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Ευρώπη, σε μία από τις καθοριστικές μάχες θα δούμε την αναμέτρηση Πολωνία – Σουηδία.

Φιλόδοξοι Πολωνοί

Η εθνική Πολωνίας είχε ελάχιστες πιθανότητες για την πρώτη θέση στον όμιλο, καθώς ήταν δύσκολο να ανταγωνιστεί την Αγγλία. Η ομάδα μάλιστα χρειάστηκε να ανταγωνιστεί λίγο την Αλβανία για τη δεύτερη θέση. Στον ημιτελικό, ο Λεβαντόφσκι και η παρέα έπρεπε να παίξουν εναντίον της Ρωσίας, αλλά ο αντίπαλος αποβλήθηκε από αυτούς τους αγώνες για όλους τους γνωστούς λόγους, οπότε οι Πολωνοί προκρίθηκαν αυτόματα στον τελικό. Για να είναι σε καλή κατάσταση, η ομάδα έπαιξε ένα φιλικό παιχνίδι εκτός έδρας με έναν άλλο συμμετέχοντα στα πλέι οφ εθνική Σκωτίας, ο αντίπαλος φαινόταν καλύτερος, κατάφεραν να ξεφύγουν από την ήττα μόνο στην παράταση, χάρη στο πέναλτι που σημείωσαν 1:1 .

Οργανωμένοι Σουηδοί

Η Σουηδία προσπάθησε να παλέψει για την πρώτη θέση στα προκριματικά, αν και δεν υπήρχαν τόσες πολλές πιθανότητες να προσπεράσει την Ισπανία. Η ίντριγκα κράτησε μέχρι τον τελευταίο γύρο, όταν οι Σκανδιναβοί έπρεπε να νικήσουν τον άμεσο ανταγωνιστή εκτός έδρας, ένα τέτοιο μίνι κατόρθωμα δεν πέτυχε τότε – 0:1. Στον ημιτελικό των πλέι οφ, έπρεπε να παίξουμε με τους ασυμβίβαστους Τσέχους, έφτασαν στην παράταση, όπου η Σουηδία κατάφερε να αρπάξει τη νίκη, χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 110ο λεπτό ο Κουάισον – 1:0. Η ομάδα βοηθήθηκε από τον παράγοντα της έδρας της.

Προσωπικές συναντήσεις

Όπως δείχνουν τα στατιστικά, οι αντίπαλοι έχουν μακρά ιστορία προσωπικών αναμετρήσεων, αλλά θα θυμηθούμε μόνο την τελευταία συνάντηση που έγινε στο Euro 2020. Τότε οι αντίπαλοι συναντήθηκαν στη φάση των ομίλων, στον τελευταίο γύρο, η μάχη ήταν καθοριστική και οι Σουηδοί άρπαξαν τη νίκη στο τέλος – 3:2.

Πρόβλεψη

Θα συναντηθούν δύο ομάδες ίσης δύναμης, μόνο ένας αγώνας θα κρίνει τα πάντα, επομένως ο παράγοντας της έδρας είναι πολύ σημαντικός. Κανείς δεν ξεχωρίζει ξεκάθαρο φαβορί εδώ, αν και η υποστήριξη των φιλάθλων θα πρέπει να βοηθήσει τους Πολωνούς. Περιμένουμε ένα πολύ επιφυλακτικό παιχνίδι και προτείνουμε να ποντάρετε στο under 2,5 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *